AcasăLifestyleConveniență all in one: chiuveta de bucătărie cu baterie de la Obiecte...

Conveniență all in one: chiuveta de bucătărie cu baterie de la Obiecte Sanitare Online. Cu ce ajută?

spot_img

DISTRIBUIȚI

Bucătăria este prea mică? Schimbă chiuveta cu una nouă, de bucătărie, care să aibă toate utilitățile casnice incluse pe lângă baterie! Află mai multe detalii aici.

Trăiești la bloc sau într-o casă mică, iar atunci când vine vorba de făcut mâncare trebuie să dai la o parte toate electrocasnicele de pe blatul bucătăriei, pentru a avea loc să pui un simplu tocător? Sticla de săpun cade mereu de pe buza chiuvetei? Ți-ai dori un spațiu unde ai putea spăla fructele și legumele, fără ca ele să atingă direct chiuveta? Ei bine, află că există o soluție la toate aceste probleme și nu numai! Este vorba de chiuveta bucatarie cu baterie pe care o poți găsi la Obiecte Sanitare Online!

Ce dotări are chiuveta?

Ei bine, fanii science fiction au văzut deja astfel de minunății în filmele SF, dar iată că tehnologia din ziua de azi a evoluat destul astfel încât o simplă chiuvetă poate fi la îndemâna oricui – cu tot cu gadget-urile aferente. Așadar, iată ce dotări are incluse:

  • Chiuveta în sine, care este din inox și vopsită cu un strat de protecție, pentru a-i oferi un aspect elegant, mat și rezistent
  • Baterie cu 3 funcții de pulverizarea a apei: fantă tip cascadă (perfectă pentru spălatul legumelor și fructelor), duș extractibil pentru clătire și bineînțeles, modul clasic de funcționare.
  • Baterie pentru apă purificată
  • Dispenser de săpun încastrat
  • Spălător de pahare
  • Tocător de lemn
  • O chiuvetă mini: toate accesoriile din pachetul chiuvetei sunt glisante, ceea ce le face versatile și ușurează gătitul.

Chiuveta vine cu toate dotările necesare, inclusiv piesele pentru instalația sanitară cum ar fi ventilul chiuvetei. Așadar, chiuveta este gata de folosit mai rapid, fără ca tu să mai petreci timp căutând piesele necesare în magazinele de construcții.

De ce să alegi o chiuvetă nouă?

Probabil chiuveta ta funcționează corespunzător, însă cât de mulțumit(ă) ești de ea? Poate robinetul este prea scurt, bateria este erodată sau chiuveta este învechită, din fontă, iar vopseaua a început să se crape. Indiferent de nemulțumirile pe care le-ai avea, o astfel de investiție merită făcută doar prin prisma faptului că este una de calitate, rezistentă și utilă. Așadar, descoperă acum modelele de chiuvete dotate cu diverse gadget-uri din catalogul obiectesanitareonline.ro. Ca rezultatul acestei schimbări, bucătăria ta va fi mai organizată, iar procesul de gătit va fi eficientizat.

Ce altceva poți găsi la Obiecte Sanitare Online?

Pe lângă diverse chiuvete cu dotări extra, vei găsi o multitudine de baterii pentru baie și bucătărie, cu aspect modern și elegant, potrivite în fiecare casă. Mulți ar spune că bateriile nu sunt atât de importante, însă de câte ori nu ai rămas impresionat(ă) de o baterie de calitate care să aibă și un aspect cu dichis, atunci când ai fost în vizită sau la un local cu ștaif? Iată că poți aduce luxul și sub propriile tale mâini.

În plus, tot aici vei găsi și coloane de duș, de asemenea potrivite pentru orice casă. Toate produsele pe care le vei găsi în catalogul Obiecte Sanitare Online sunt calitative – așadar, tu ce alegere vei face? Comandă acum!

Sursă foto: obiectesanitareonline.ro

Contact:

+40 756 584 508
office@obiectesanitareonline.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA