AcasăActualitate112TRAGEDIE ÎN PRIBILEȘTI/MARAMUREȘ - Un șofer de doar 49 de ani a...

TRAGEDIE ÎN PRIBILEȘTI/MARAMUREȘ – Un șofer de doar 49 de ani a decedat la volan, în timp ce transporta porumb

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un incident șocant a avut loc azi noapte pe DJ 108E, în zona localității Pribilești. Un șofer în vârstă de 49 de ani și-a pierdut viața în timp ce conducea o autoutilitară încărcată cu porumb.

Tragedia s-a petrecut pe tronsonul Mireșu Mare – Hideaga, lăsând comunitatea locală în stare de șoc.

Potrivit martorilor oculari, bărbatul ar fi suferit un infarct în timp ce se afla la volan. Ceilalți participanți la trafic au avut norocul că șoferul nu circula cu viteză, iar vehiculul s-a oprit în siguranță în șanțul din stânga direcției de deplasare.

Martorii au intervenit imediat, inițiind manevre de resuscitare în încercarea disperată de a salva viața șoferului. La fața locului au sosit rapid un echipaj SMURD și echipele poliției. Paramedicii au făcut tot posibilul pentru a-l salva pe șofer, însă, din nefericire, au fost nevoiți să declare decesul acestuia.

Poliția a demarat o anchetă amănunțită pentru a elucida circumstanțele precise ale tragediei. Autoritățile vor analiza fiecare aspect al evenimentului, de la starea de sănătate a șoferului până la condițiile drumului și modul în care s-a petrecut tragedia.

Vom reveni cu detalii. Știre în curs de actualizare. Credit foto: Mihai Cirtiu.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA