AcasăEvenimentTEDx BAIA MARE - EDIȚIE ANIVERSARĂ! Revolution Residence, sponsor principal în unul...

TEDx BAIA MARE – EDIȚIE ANIVERSARĂ! Revolution Residence, sponsor principal în unul dintre evenimentele anului în oraș. Cine sunt speakerii care vor urca astăzi pe scenă pentru a da glas minților creative, vizionare, excepționale, totul pentru a construi o zi plină de inspirație

spot_img

DISTRIBUIȚI

Unul dintre cele mai importante evenimente ale anului are loc astăzi în Baia Mare. TEDx, ediție aniversară reunește azi pe scena băimăreană un grup divers de vorbitori și își propune să dea glas minților creative, vizionare, excepționale, totul pentru a construi o zi plină de inspirație.

Printre cei mai renumiți dintre speakeri se numără Cristina Bâtlan, Ștefan Mihalache (cunoscut după numele său de scenă: Connect-R), sau Radu Hossu.

La eveniment va lua parte și una din cele mai cunoscute branduri din județ, Revolution Residence, în calitate de sponsor principal. De asemenea, aceștia anunță și existența unui stand special în cadrul evenimentului unde sunt invitați toți doritorii să se cunoască cu cei mai carismatici dintre colegi.

Tema ediției acestea a TEDx e una la fel de specială: timpul

A Question of Time” este despre rezultatul deciziilor pe care le luăm în fiecare zi, care pas cu pas, duc la un inevitabil. Iar aceste decizii, fac diferența între experiențe, vieți, culturi. Fac diferența între excelență și mediocritate.
Timpul le rezolvă pe toate” de la sine?

Sau oare noi suntem mâna care schimbă zi de zi mersul lucrurilor în viața și în jurul nostru?

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA