AcasăLifestyle3 idei inedite de cereri în căsătorie

3 idei inedite de cereri în căsătorie

spot_img

DISTRIBUIȚI

Unul dintre cele mai frumoase momente este cel în care realizezi că partenera ta este cea alături de care vrei să îți petreci restul vieții. Începi să faci planurile de viitor, te uiți deja după inelul visurilor ei și îți dai seama că nu ai găsit încă locul potrivit unde ar trebui să pui marea întrebare. Să fie în locul în care v-ați dat prima întâlnire sau într-o destinație în care visează de mult să ajungă? Dacă încă ești în dubii atunci când vine vorba de locul și modul în care vrei să îți ceri iubita de soție, avem noi câteva propuneri pentru tine:

Zbor cu balonul cu aer cald

Uite un mod inedit pentru o cerere in casatorie: într-un balon cu aer cald, în cadrul unei plimbări. Ce poate fi mai frumos decât să o întrebi dacă vrea să îți fie alături toată viața din înaltul cerului? Sfatul nostru este să lași să fie surpriză și acest zbor pentru că altfel s-ar putea să se prindă de intențiile tale. Așteaptă ca balonul să ajungă în cel mai înalt punct, iar în timpul în care admirați orașul sau peisajele de sus, apropie-te de ea, scoate inelul și fă-i o declarație de dragoste care să ajungă dincolo de nori. O astfel de idee inedită se va transforma într-o amintire și într-o poveste de spus nepoților.

La o cină romantică

Poate suna clișeic să îți ceri iubita de soție la o cină romantică, însă ca să fie totul mult mai personal și plin de emoție, du-o la restaurantul vostru preferat și comandă aceeași mâncare pe care ați comandat-o la prima întâlnire. La finalul cinei invit-o la o plimbare pe același traseu pe care ați mers în acea noapte, povestiți despre viitor, iar când prinzi momentul potrivit, întreab-o dacă vrei să recreați aceeași primă întâlnire și data viitoare, în calitate de soț și soție. Și tocmai ai transformat clișeul într-o poveste romantică, cu un final fericit. Poți organiza această ieșire chiar de ziua ei, ca să fii sigur că nu se va prinde. Te asigurăm că va fi unul dintre cele mai inspirate cadouri romantice pe care i le-ai oferit.

În cadrul unui joc de escape room

Dacă vrei o cerere în căsătorie atipică și unică, o poți integra în cadrul unui joc de escape room. Pregătește câteva indicii pe care să le plasezi strategic în zona ei și provoac-o să le dezlege. La final, toate indiciile vor duce către locul în care se află inelul și către o cerere cu adevărat special. S-ar putea să expire timpul pe care îl aveți la dispoziție pentru a evada din joc, dar ce mai contează dacă veți ieși pe ușă drept viitor soț și soție?

Un moment ca o cerere în căsătorie trebuie planificat în detaliu. Sugestiile de mai sus pot fi personalizate în funcție și de dorințele partenerei tale – cu siguranță ți-a oferit deja câteva indicii despre cum ar vrea să fie cerută de soție.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA