AcasăAdministrație“NE IUBIM COMUNA” | Primărița din Cupșeni muncește cot la cot cu...

“NE IUBIM COMUNA” | Primărița din Cupșeni muncește cot la cot cu cetățenii și anunță o nouă acțiune de ecologizare, în Ungureni și Libotin

spot_img

DISTRIBUIȚI

Primărița comunei Cupșeni, Lucia Chermezan, anunță o nouă campanie de ecologizare în care îi invită pe toți cetățenii, alături de ea, să curețe localitățile. Noua acțiune are loc duminică, 30 aprilie, în localitățile aparținătoare Ungureni și Libotin, la o săptămână de la ecologizarea zonei Cupșeni și Costeni și care s-a dovedit a fi un real succes.

Duminică CONTINUĂM acțiunea de ecologizare în Ungureni și Libotin! Pentru că NE IUBIM COMUNA și pentru că NE PASĂ, duminică, după Sfânta Slujbă, începând cu ora 13.30, vă invit să ecologizăm împreună și localitățile Ungureni și Libotin. Acțiunea de ecologizare de săptămâna trecută a fost un real succes, iar pe această cale vreau să le mulțumesc, încă o dată, tuturor celor care s-au alăturat campaniei pe care am inițiat-o încă din anul 2016.

Locul de întâlnire va fi în față la Podină Resort de unde, înarmați cu saci și mănuși, vom porni la MAREA CURĂȚENIE DE PRIMĂVARĂ! La fel ca la acțiunea anterioară, la final vreau să invit toți participanții la un bol de gulaș și la un moment de relaxare.

Am fost, suntem și rămânem cea mai FRUMOASĂ ECHIPĂ și am convingerea că duminică vom dovedi încă o dată acest lucru! Știu că și de această dată participarea va fi numeroasă, așa că vă mulțumesc anticipat și aștept cu nerăbdare să văd rezultatul final!

Reușim ÎMPREUNĂ! Pentru că suntem ECHIPA COMUNEI CUPȘENI, cea mai grozavă echipă din Țara Lăpușului!„, se arată în postarea publicată pe rețelele de socializare de către Lucia Chermezan.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA