AcasăActualitate112CRIMĂ ODIOASĂ ÎN SATU MARE! - Un zugrav i-a tăiat gâtul clientei...

CRIMĂ ODIOASĂ ÎN SATU MARE! – Un zugrav i-a tăiat gâtul clientei sale chiar în apartamentul ei, după ce aceasta s-a plâns de lucrare. Criminalul, Mihai Csaki, a recunoscut tot: „Îmi pare rău, am luat o viață de om, cum să nu îmi pară rău”

spot_img

DISTRIBUIȚI

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare a admis ASTĂZI, de la ora 16.00, cererea privind arestarea preventivă a lui Mihai Csaki, meșterul din Satu Mare care a ucis-o pe Luminița (48 de ani). Acesta va merge după gratii pentru următoarele 30 de zile, începând cu data de 02.07.2023, până la data de 31.07.2023, inclusiv, scrie PresaSM.ro

Conform informațiilor PresaSM, meșterul a spus, cu subiect și predicat, de ce a recurs la acest gest de o gravitate extremă. Să îi taie gâtul clientei sale, lăsând-o să moară într-o baltă de sânge. Acesta i-a mai reabilitat apartamentul victimei în urmă cu cinci ani, așa că tot el a fost cel căutat de către Luminița. Doar că de această dată victima nu ar mai fi fost mulțumită de calitatea lucrărilor, așa că i-a reproșat acest lucru.

Meșterul criminal a refuzat să îi dea banii, iar atunci victima a spus că îl va acționa în judecată pentru a-și recupera prejudiciul. Acela a fost momentul (sâmbătă, ora 17.20) în care criminalul a cedat psihic, a pus mâna pe un cuțit utilitar (cuter) și i-a tăiat gâtul, lăsând-o într-o baltă de sânge.

”Am ucis-o din neatenție, ne-am certat. A fost nemulțumută de lucrare. Mi-a tot reproșat că nu e bună lucrarea, că are avocat, că voi plăti de cinci ori înapoi. Trebuia să termin lucrarea într-o lună, am terminat-o într-o lună și jumătate. Îmi pare rău, am luat o viață de om, cum să nu îmi pară rău. Acum cinci ani când i-am reabilitat apartamentul nu a spus nimic, ne-am înțeles. Soția mea nu știa nimic, nu i-am spus nimic”, a declarat Mihai Csiki.

Sursă info și foto: PresaSM.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA