AcasăActualitate112SITUAȚIE ÎNGRIJORĂTOARE ÎN MARAMUREȘ - Au explodat cazurile de violență în familie....

SITUAȚIE ÎNGRIJORĂTOARE ÎN MARAMUREȘ – Au explodat cazurile de violență în familie. Numai în ultimele 24 de ore polițiștii maramureșeni au emis 3 ordine de protecție împotriva unor bărbați violenți

spot_img

DISTRIBUIȚI

Decembrie, luna cadourilor și a sărbătorilor de iarnă nu este pentru toți o perioadă liniștită. Din păcate, în Maramureș, numărul de situații de violență în familie a cunoscut o creștere îngrijorătoare. Numai în 12 decembrie, polițiștii maramureșeni au emis trei ordine de protecție provizorie.

Femeie din Săcălășeni terorizată de propriul fiu

Ieri, 12 decembrie, la ora 13.00, polițiștii au fost sesizați prin plângere, de către o femeie de 59 de ani din Săcălășeni, despre faptul că a fost amenințată de către fiul său de 36 de ani. Femeia a relatat polițiștilor că se teme pentru siguranța ei. În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului și efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare.

Femeie din Berbești amenințată și bătută de concubin

Tot ieri, 12 decembrie, la ora 16.00, polițiștii au fost sesizați prin plângere de către o femeie de 43 de ani, despre faptul că în timp ce se afla la locul de muncă în localitatea Berbești, concubinul său de 47 de ani, i-a adresat cuvinte și expresii jignitoare, cât și amenințări cu acte de violență. Mai mult, bărbatul a agresat-o fizic.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului și efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare și violență în familie.

Băimăreancă bătută de soț

Aseară, 12 decembrie, la ora 23.37, polițiștii au fost sesizați prin 112, de către o femeie de 37 de ani, despre faptul că a fost agresată fizic de către soțul său.

La fața locului, polițiștii au identificat apelanta care prezenta urme vizibile de violență la nivelul feței și acuza dureri la umărul drept. Persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 38 de ani, a refuzat să coopereze cu polițiștii. Acesta a închis și asigurat ușa de acces de la imobil, iar cu acordul proprietarului a fost solicitat sprijinul lucrătorilor din cadrul I.S.U. Maramureș care au deschis ușa de acces. Într-una dintre încăperi a fost găsit bărbatul care a fost imobilizat și condus la sediul poliției.

La locul sesizării s-a deplasat și un echipaj al ambulanței care i-a acordat victimei îngrijiri medicale și a transportat-o la Secția U.P.U. a Spitalului Județean Baia Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului și efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA