AcasăAdministrațieULTIMA ORĂ - Primarul din Sighet, internat în spital după ce s-a...

ULTIMA ORĂ – Primarul din Sighet, internat în spital după ce s-a infectat cu Coronavirus. Primăria, ÎNCHISĂ

spot_img

DISTRIBUIȚI

Informații de ultimă oră transmise de CJSU Maramureș. Primarul în funcție din Sighetu Marmației, Horia Vasile Scubli, a fost găsit pozitiv cu noul Coronavirus și, în aceste momente, se află internat în spital. S-a luat măsura ca primăria din municipiu să fie închisă până în data de 5 octombrie 2020.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș comunică confirmarea infectării cu virusul SARS-CoV-2 a edilului municipiului Sighetu Marmației. Acesta a fost internat în spital. Direcția de Sănătate Publică Maramureș efectuează ancheta epidemiologică. De asemenea, s-a dispus dezinfecția integrală a sediului autorității administrației publice locale, dar și a sediilor secundare, respectiv sediilor serviciilor din subordine, inclusiv a consiliului local. Primăria Municipiului Sighetu Marmației își suspendă activitatea până la data de luni, 5 octombrie a.c. Personalul angajat care va prezenta simptome specifice infecției cu noul Coronavirus nu va reveni luni, 5 octombrie a.c., la serviciu și va urma procedurile medicale stabilite de legislația în vigoare.

Din data de 5 octombrie a.c., activitatea instituției va fi reluată la minim, cu prezența unei singure persoane în fiecare birou din sediul instituției. Ceilalți angajați a căror prezență nu este neapărat necesară își vor desfășura activitatea de la distanță (telemuncă). În funcție de evoluția situației epidemiologice, se va lua decizia testării angajaților din cadrul autorității administrației publice locale sighetene. Pentru a preveni și limita infecția cu SARS-CoV-2 la nivelul județului nostru, le reamintim cetățenilor să respecte măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, normele stabilite de specialiști, purtarea măștii de protecție în spațiile stabilite prin hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, respectiv păstrarea distanței fizice de protecție sanitară și igienizarea frecventă a mâinilor”, a transmis Dan Bucă, purtătorul de cuvânt al CJSU Maramureș.

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA