AcasăEvenimentACTUALIZARE 4: Accident rutier cu doi răniţi la Tăuţii Măgherăuş. Un BMW...

ACTUALIZARE 4: Accident rutier cu doi răniţi la Tăuţii Măgherăuş. Un BMW înmatriculat în Marea Britanie, implicat (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un grav accident de circulaţie a avut loc în urmă cu puţin timp în localitatea Tăuţii Măgherăuş, la intersecţia cu Băiţa. Din primele informaţii se pare că vorbim despre două persoane rănite. La faţa locului s-au deplasat echipaje ale poliţiei, dar şi cele de acordare a primului ajutor.

Motivele producerii evenimentului rutier deocamdată nu se cunosc. Poliţiştii de la faţa locului fac cercetări, urmând a dispune în consecinţă.

ACTUALIZARE 1

Vorbim despre un impact frontal între un BMW înmatriculat în Marea Britanie, cu volan pe dreapta şi condus de un tânăr din Negreşti Oaş şi o maşină de teren. Din câte se pare BMW-ul ar fi intrat pe contrasens, maşina de teren fiind aruncată în şanţ în urma impactului. Au rezultat două  victime, o persoană din BMW şi una din jeep.

La faţa locului avem echipaje ale Ambulaneţi şi SMURD, alături de echipajul de descarcerare.

ACTUALIZARE 2

În acest moment traficul este blocat pe drumul ce leagă Baia Mare de Satu Mare. Martorii susţin că BMW-ul circula cu viteză mare, la un moment dat intrând în derapaj şi de aici pe contrasens.

ACTUALIZARE 3

“Am auzit o bubuitura si am fugit aici. Dansa era in masina si cealalata acolo. Cred ca de la polei o derapat si dansa venea dinspre Baia Mare si el dinspre Seini”  a povestit un localnic.

“Asa o declarat cand am venit. O zis ca o fost de vina el, o derapat cu BMW-ul si o dat in doamna care era acolo si o tot aruncat-o in sant” a spus un alt localnic.

“Explicatia e simpla. Avem de-a face cu doua categorii de soferi! Unu: cel cu BMW-ul smantanar. Sofer smantana. Ne-a depasit pe doua masini, asta sic ea din spate. Asa si doua telemea. Pentru ca doamna cand a venit de acolo din fata trebuia sa reduca viteza. Carosabilul daca acuma in decembrie avem probleme cu carosabilului ce vrei, uitate pa calendar mai tata mai. Ce are carosabilul? Nu e zapada, nu e nimic. Mergi incet si ajungi acasa. Mergi cu 4.000 la ora, pleci” a declarat un participant la trafic.

“Am fost solicitati la un accident rutier in localitatea Tautii Magheraus. Ajunsi la locul accidentului am gasit doua victime, una preluata de colegii de la Ambulanta iar celalalta a fost preluata de noi. Ea prezenta un traumatism toracic si o contuzie la genunchiul stang” a declarat Gelu Pop, paramedic SMURD Maramures.

“Am intervenit la un accident de circulatie soldat cu vatamarea corporala a doua persoane, se pare ca cauza este circulatia pe contrasens, datorita carosabilului acoperit cu polei” a spus agent sef adjunct Nicolae Pop, SPR Maramures.

ACTUALIZARE 4 – IPJ Maramures

Aseară la ora 23,35, în oraşul Tăuţii Măgherăuş, pe DN1C, la intersecţie cu DC104 aavut loc un accident de circulaţie. Un bărbat din judeţul Satu Mare a condus un autoturism spre Baia Mare şi a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu altă maşină condusă de o femeie din Tăuţii Măgherăuş. În urma impactului cei doi conducători auto au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportaţi la spital unde le-au fost acordate îngrijiri medicale. În momentul producerii accidentului conducătorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice şi purtau centura de siguranţă.  Poliţiştii continuă cercetările.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA