AcasăEvenimentCEASUL RĂU – Două accidente grave au avut loc pe DN 1C,...

CEASUL RĂU – Două accidente grave au avut loc pe DN 1C, în Tăuții Măgherăuș și Săbișa, aproape în același timp (FOTO/VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un accident rutier cu urmări grave s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN 1 C, pe raza orașului Tăuții Măgherăuș. Un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în județul Cluj, circula dinspre Baia Mare spre Satu Mare. Într-o curbă, șoferul a intrat pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu o mașină înmatriculată în Franța, condusă de un șofer din satul Săsar, comuna Recea.

Impactul s-a soldat cu accidentarea gravă a șoferului din Săsar, care, se pare, nici nu avea centura de siguranță pusă, motiv pentru care a și intrat cu capul în parbriz. Echipajul Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș a transportat  victima la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. În Volkswagen se aflau cinci persoane, dar niciuna nu a fost rănită, centurile de siguranță și airbagurile și-au făcut datoria. Traficul a fost blocat și bulversat pe o bună perioadă de timp, șirul de mașini întinzându-se până la intrarea în Baia Mare.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Ieri, 02 iulie, în jurul orei 13.30, poliţiştii au fost solicitaţi pentru a interveni la soluţionarea unui eveniment rutier produs pe DN 1C în localitatea Tăuţii Măgherăuş. La faţa locului poliţiştii au constatat că, un bărbat domiciliat în Cluj Napoca, care se deplasa cu un autoturism pe raza oraşului Tăuţii Măgherăuş, a efectuat manevra de depăşire a unui autoturism depăşind marcajul longitudinal continuu, şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sensul opus de un băimărean de 38 de ani. În urma impactului, băimăreanul a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital unde a beneficiat de îngrijiri medicale, dar nu a rămas internat. Conducătorii auto implicaţi în evenimentul rutier au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

SĂBIȘA

Cam în același timp, tot pe DN 1C, în localitatea Săbișa (Seini), un bărbat a fost găsit rănit în mijlocul părții carosabile. Un șofer care a văzut ce s-a întâmplat a declarat că bărbatul se afla pe bicicletă în momentul în care a fost acroșat cu partea din spate a unui TIR. Acesta și-a continuat drumul, probabil că șoferul n-a realizat ce s-a întâmplat. În Tăuții Măgherăuș, mașina a fost oprită de polițiști. Victima a primit primele îngrijiri, după care a fost transportată în stare gravă la Spitalul Județean.

ACCIDENT ÎN TĂUȚII MĂGHERĂUȘ

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA