AcasăActualitate112PERCHEZIȚII ÎN BAIA MARE ȘI SATU MARE | A fost destructurată o...

PERCHEZIȚII ÎN BAIA MARE ȘI SATU MARE | A fost destructurată o rețea de trafic de droguri și exploatare sexuală a minorilor!

spot_img

DISTRIBUIȚI

În cadrul unei acțiuni în forță, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare și procurorii DIICOT Satu Mare au desfășurat, duminică, nu mai puțin de 31 de percheziții în județele Satu Mare și Maramureș. Scopul operațiunii a fost destructurarea unei rețele infracționale specializate în trafic de droguri de risc și mare risc, precum și acte sexuale cu minori.

Cercetările dezvăluie că, pe tot parcursul anului 2023, un grup infracțional organizat, condus de un individ aflat în arest la domiciliu în alt dosar penal, a desfășurat activități de comercializare repetată a drogurilor (canabis, cocaină și 3-CMC) către consumatori, în principal minori, din județele Satu Mare și Maramureș.

Dincolo de traficul de substanțe interzise, membrii rețelei au fost implicați în organizarea unor petreceri, unde drogurile erau vândute în cantități semnificative și chiar oferite gratuit minorelor, ca plată pentru relații sexuale. În urma perchezițiilor, au fost confiscate aproximativ 200 de grame de substanță cristalină de culoare albă (3CMC), 10 grame de canabis, 54 de comprimate, cântare, grindere, telefoane mobile, cartele SIM, tablete, un laptop, un pistol tip airsoft, bile de plastic, o macetă și o cantitate impresionantă de petarde.

Operațiunea a implicat și echipaje canine ale Autorității Vamale Române, aducând o contribuție esențială la eforturile de destructurare a acestei rețele periculoase. Audierile sunt în desfășurare la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA