AcasăLifestyleMondenÎN CINE SĂ MAI AI ÎNCREDERE? - Stela Popescu a fost jefuită...

ÎN CINE SĂ MAI AI ÎNCREDERE? – Stela Popescu a fost jefuită de menajeră

spot_img

DISTRIBUIȚI

Stela Popescu a dezvăluit că a fost victima menajerei care i-a furat mai multe bijuterii valoroase. Actrița susține că nu a mai apucat să depună plângere la poliției, pentru că, atunci când a descoperit, menajera deja plecase din țară. Se pare că aceeași persoană a furat și de la Mirabela Dauer.

„Am avut un inel superb, cu nouă briliante, şi mi l-a furat femeia de serviciu. Cea care i-a furat şi Mirabelei Dauer. Mi-a furat doi cercei, un inel, şi mi-a mai furat, cred, n-am verificat încă, şi o brăţăruşă”, mărturisea actriţa, relatează România TV.

Stela Popescu susţine că este extrem de dezamăgită de gestul femeii, însă mărturiseşte că nu a mai depus plângere la poliţie, dezamăgită fiind de faptul că Mirabela Dauer depusese plângere și nu s-a luat nicio măsură.

„Eu am tratat-o foarte bine, însă Mirabela a considerat-o o soră, un membru al familiei. Şi a furat-o! E ceva îngrozitor. Eu am descoperit furtul târziu.(…) N-am făcut plângere, pentru că a făcut şi Mirabela şi nu s-a întâmplat nimic. Ea a fost isteaţă. A fugit în străinătate şi, la revedere!”, a povestit Stela Popescu.

Anul trecut, şi Mirabela Dauer a trecut printr-o experienţă trasă la indigo. Femeia pe care Mirabela a considerat-o parte din familie i-a furat aproape 5.000 de lei. Poliţiştii au deschis atunci o anchetă, însă menajera dispăruse deja în străinătate.

libertatea.ro

foto arhivă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA