AcasăActualitate112PENTRU NEREGULI ÎN TRAFIC - Trei dosare penale întocmite şi sancţiuni de...

PENTRU NEREGULI ÎN TRAFIC – Trei dosare penale întocmite şi sancţiuni de 11.000 de lei aplicate de poliţiştii rutieri în Baia Mare, Sighet, Borşa şi Seini

spot_img

DISTRIBUIȚI

PENTRU NEREGULI ÎN TRAFIC Ieri, între orele 07.00 şi 20.00, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au acţionat pe raza municipiului, pentru prevenirea şi combaterea accidentelor de circulaţie în care sunt implicaţi pietoni.

14 persoane care şi-au pus viaţa în pericol traversând prin locuri nepermise, fără să se asigure, au fost sancţionate contravenţional cu amendă sau avertisment.

Alte 29 de sancţiuni au fost aplicate şoferilor care au încălcat normele rutiere. Ca măsură complementară s-a dispus, în cazul a doi şoferi, reţinerea permiselor de conducere.

Şi poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au fost prezenţi ieri pe principalele artere de circulaţie din municipiu, pentru păstrarea unui climat de siguranţă pe drumurile publice.

Valoarea amenzilor aplicate de poliţiştii din cele două municipii a fost de aproximativ 11.000 de lei.

De asemenea, în cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii sigheteni au depistat un tânăr de 19 ani din Rona de Sus, care conducea un autoturism deşi se afla sub influenţa alcoolului.

Întrucât în urma testării cu aparatul etilotest s-a stabilit că tânărul avea o concentraţie de peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe de sânge.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările.

Alte două dosare penale au fost întocmite de poliţiştii din Borşa şi cei din Seini.

Un tânăr de 20 de ani din Borşa a fost depistat pe strada Victoriei din oraş, la volanul unui autoturism care avea valabilitatea autorizaţiei provizorie de circulaţie expirată iar un sătmărean de 40 de ani, care nu deţine permis de conducere, a fost depistat de poliţişti pe strada Roşiori din Seini.

În ambele cazuri se continuă cercetările, urmând ca la finalizarea lor să fie propuse măsuri legale.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA