AcasăActualitate112MARAMUREȘ | LA UN PAS DE TRAGEDIE! Fetiță de 8 ani, lovită...

MARAMUREȘ | LA UN PAS DE TRAGEDIE! Fetiță de 8 ani, lovită cu mașina pe trecerea de pietoni de un pompier al ISU Maramureș. Tânărul de 24 de ani a ieșit POZITIV la consumul de canabis

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un accident rutier în urma căruia a rezultat o victimă a avut loc ieri, 10 octombrie, pe DJ 182, pe raza orașului Șomcuta Mare. Șoferul unui autoturism a surprins și accidentat o fetiță de numai 8 ani care se angajase în trecerea străzii, regulamentar, pe trecerea pentru pietoni.

Potrivit VasileDale.ro, șoferul în vârstă de 24 de ani este pompier angajat al ISU Maramureș și se afla în timpul liber la momentul producerii accidentului. Polițiștii sosiți la fața locului l-au testat pe acesta cu etilotestul, rezultatul fiind 0. Nu mică le-a fost mirarea, însă, să descopere că la testul antidrog, tânărul șofer a ieșit pozitiv la canabis.

Ce spune Poliția

Ieri, 10 octombrie, la ora 15.44 polițiștii din Șomcuta Mare au intervenit la un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un tânăr de 24 de ani din Mireșu Mare, aflat la volanul unui autoturism pe strada Mireșului, a surprins și accidentat o minoră de 8 ani. Minora a fost transportată la Spitalul Județean Baia Mare unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Ce spune ISU Maramureș

ISU Maramureș face precizarea că bărbatul implicat în evenimentul rutier este angajat al inspectoratului nostru, soldat profesionist. La nivelul ISU Maramureș a fost declanșată o anchetă internă și în funcție și de rezultatele anchetei desfășurată de autoritățile competente, ISU Maramureș va lua măsuri în consecință. ISU Maramureș dezaprobă orice comportament contrar legii, indiferent de momentul producerii acestuia, în timpul sau în afara serviciului. De asemenea, își exprimă regretul pentru suferința cauzată victimei și familiei acesteia și, totodată, vă asigură că susține aplicarea legii în mod impartial.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA