AcasăActualitate112ITALIA - 11 români victime într-un accident rutier grav

ITALIA – 11 români victime într-un accident rutier grav

spot_img

DISTRIBUIȚI

ITALIA Un român a murit şi alţi zece sunt răniţi în urma unui accident produs joi în apropierea localităţii San Severo, regiunea Puglia, Italia, precizează Ministerul Afacerilor Externe (MAE) într-un răspuns la solicitarea Agerpres.

ITALIA Potrivit sursei citate, Consulatul României la Catania a fost notificat cu privire la producerea unui accident în care au fost implicaţi mai mulţi cetăţeni români.

Reprezentanţii oficiului consular efectuează demersuri pe lângă autorităţile locale pentru identificarea victimelor şi pentru a se informa cu privire la starea de sănătate a persoanelor rănite.

Conform informaţiilor comunicate de Consulatul României la Catania, o victimă este internată în stare gravă la reanimare, trei victime prezintă un diagnostic rezervat, iar starea de sănătate a celorlalte şase persoane este stabilă.

Consulul menţine legătura telefonic cu o parte dintre rudele victimelor. De asemenea, Consulatul României la Catania menţine, în permanenţă, legătura cu autorităţile italiene şi cu unităţile spitaliceşti pentru a afla date suplimentare cu privire la evoluţia stării de sănătate a cetăţenilor răniţi, fiind pregătit să acorde asistenţă consulară atât victimelor, cât şi familiilor acestora.

sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA