AcasăActualitate112PERCHEZIȚII – 11 tineri din mai multe județe, printre care și Maramureș,...

PERCHEZIȚII – 11 tineri din mai multe județe, printre care și Maramureș, luați pe sus de către DIICOT

spot_img

DISTRIBUIȚI

PERCHEZIȚII   10 percheziții domiciliare au avut loc astăzi în urma cărora 11 persoane au fost duse la audieri fiind bănuite de operațiuni financiare frauduloase cu carduri.

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din I.G.P.R., sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, au efectuat, la data de 6 iunie a.c., 10 percheziții domiciliare, la persoane bănuite de operațiuni financiare frauduloase.

Perchezițiile au fost efectuate în Cluj-Napoca și în București, iar în urma acestora au fost ridicate sisteme informatice (laptop-uri, telefoane mobile) și substanțe susceptibile a fi interzise.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2017-2018, 11 persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani, din județele Cluj, Maramureș, Suceava, Sălaj și din București, ar fi efectuat operațiuni financiare frauduloase cu carduri, cauzând un prejudiciu de peste 17.000 de lei.

La finalul perchezițiilor, au fost puse în executare 11 mandate de aducere, cei în cauză fiind conduși la sediul unității pentru audieri. La activități au participat și polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, ai Inspectoratului de Poliție Județean Cluj și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA