AcasăActualitate112MARAMUREȘ | IMAGINI ȘOCANTE ÎN ȘCOALĂ! Elevă de clasa a 9-a, bătută...

MARAMUREȘ | IMAGINI ȘOCANTE ÎN ȘCOALĂ! Elevă de clasa a 9-a, bătută de un coleg în holul unității de învățământ. Polițiștii și Inspectoratul Școlar au deschis anchete

spot_img

DISTRIBUIȚI

Elevii unei școli din Vișeu de Sus au asistat la o scenă șocantă petrecută chiar în holul unității de învățământ. O elevă de clasa a 9-a a fost trasă de păr și lovită de către un coleg. La un moment dat, o colegă a fetei agresate a intervenit, împingându-l pe agresor la perete, moment în care acesta din urmă a fost ținut deoparte de către un alt elev.

Atât Inspectoratul Școlar Județean cât și Inspectoratul de Poliție Județean au deschis câte o anchetă.

Conducerea școlii ne-a informat despre incident. Se întrunește comisia de disciplină. Din ce știm s-a discutat din câte știm și cu părinții”, a declarat Mihai Pop, inspector general al ISJ Maramureș, pentru VasileDale.ro

Ce spun polițiștii

În legătură cu informațiile apărute în mass-media, privind incidentul dintr-o unitate de învățământ din Vișeu de Sus, polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări pentru identificarea persoanelor implicate și în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit că, la data de 9 noiembrie a.c., o elevă de clasa a IX-a ar fi fost agresată de către un coleg de clasă, de 14 ani, în incinta unității de învățământ, în care aceștia frecventează cursurile.

Polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, fiind continuate cercetările, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispune măsuri legale”, arată reprezentanții IPJ Maramureș.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA