AcasăEvenimentSportDUPĂ 10 ZILE: Vezi cum arata brațul portarului călcat de un fotbalist...

DUPĂ 10 ZILE: Vezi cum arata brațul portarului călcat de un fotbalist de la CSM Sighetu Marmației (FOTO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

În minutul 14 al partidei dintre CSM Sighet şi FC Zalău, în urma unui duel în careul zălăuan între Cristian Man şi Denis Lemac, atacantul grupării maramureşene l-a călcat pe goalkeper pe antebraţul mâinii drepte. Culmea, în loc să dicteze fault pentru echipa zălăuană, arbitrul clujean Vlad Inoan a indicat „punctul cu var”! Chiar dacă instant a resimţit dureri la mână, Man a rămas între buturi şi a parat lovitura de pedeapsă executată de Adrian Bedea.

Totuşi, la câteva minute, portarul zălăuan a solicitat să fie înlocuit deoarece durerile erau din ce în ce mai mari, iar antebraţul acestuia a început să se învineţească. După întoarcerea în Zalău, Cristi Man s-a deplasat la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Zalău, iar în urma unei radiografii s-a declarat mulţumit că a scăpat doar cu o contuzie puternică, deoarece urmările intrării lui Lemac puteau fi mult mai grave.

„Într-un duel cu Denis Lemac, atacantul gazdelor, acesta m-a călcat cu crampoanele pe antebraţul mâinii drepte. Chiar şi acum, la zece zile după acea partidă resimt dureri, însă este bine că încet încet vânătaia se retrage”, a declarat Cristian Man pentru Sportul Sălăjean. Acesta a adăugat că deşi se cunoaşte cu atacantul grupării maramureşene, acesta nu l-a contactat pentru a-şi cere scuze.

sighet1„Îl cunosc pe Lemac din perioada în care am dat probe la Olimpia Satu Mare, ba mai mult, am fost colegi de cameră, însă acesta nu m-a contactat deloc”, a încheiat portarul zălăuan care trebuie acum să facă o pauză de o lună de zile pentru recuperare. (Vezi mai multe detalii și fotografii pe www.sportulsălăjean.ro)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA