AcasăActualitate112TUPEU FĂRĂ LIMITE - Fără permis și cu o mașină pe care...

TUPEU FĂRĂ LIMITE – Fără permis și cu o mașină pe care a furat-o, a accelerat cu poliția pe urme și s-a oprit într-un parapet

spot_img

DISTRIBUIȚI

În seara zilei de 6 octombrie, ora 21.25, poliţiştii din Vişeu de Sus au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că mai multe persoane i-au sustras un autoturism din fața locuinței, cheile fiind lăsate în interiorul autoturismului.

În urma măsurilor interprinse, în jurul orelor 21.35, un echipaj de politie din cadrul Secţiei 4 Politie Rurală Leordina, a efectuat un semnal regulamentar de oprire autoturismului în cauză, însă conducătorul acestuia nu a oprit.

Acesta a virat brusc dreapta căzând în şanţul de pe partea dreaptă a direcţiei sale de mers, unde a lovit un parapet metalic, după care a coborât de la volan şi a fugit.

În autoturism a fost identificat pasagerul dreapta faţă, un bărbat de 29 de ani din Vişeu de Sus care nu a suferit vătămări corporale în urma accidentului.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a constatat faptul că bănuit de comiterea faptei este un tânăr de 20 de ani care, fără a fi posesor de permis de conducere, ar fi sustras autoturismul în cauză din faţa domiciliului proprietarului, după care l-a condus pe o distanţă de aproximativ 14 km, până în locul în care a provocat accidentul de circulaţie, soldat cu pagube materiale.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de complicitate la furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosinţă.

 

Informații furnizate de IPJ Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA