AcasăActualitate112CAZ ȘOCANT | Eliberat condiționat din Penitenciarul Baia Mare, și-a violat mama...

CAZ ȘOCANT | Eliberat condiționat din Penitenciarul Baia Mare, și-a violat mama a doua oară

spot_img

DISTRIBUIȚI

Caz șocant într-o comună din județ, unde un bărbat de 42 de ani și-ar fi violat mama pentru a doua oară. Abrutizat din cauza alcoolului băut peste măsură, individul a trecut peste orice dram de rațiune și a agresat-o tocmai pe cea care i-a dat viață, scrie monitorulbt.ro

Reținut de polițiști sub acuzația de violenţă în familie raportată la viol, individul, Constantin N., din comuna Santa Mare, a fost prezentat astăzi în fața judecătorilor de drepturi și libertăți de la Judecătoria Botoșani și arestat preventiv și, dacă va fi găsit vinovat, riscă să ajungă din nou după gratii.

Bărbatul și-a mai violat mama în trecut. În urma agresiunii, Constantin N. a fost condamnat la 8 ani de detenție. A stat închis prin mai multe penitenciare, dar a fost eliberat condiționat în februarie 2021, după ce a beneficiat de Legea recursului compensatoriu și de câteva zile câștig ca urmare a muncii prestate. A fost eliberat din Penitenciarul Baia Mare, mai scrie sursa citată.

Din referatul de cunoaștere și caracterizare rezultă că petentul a avut un comportament adecvat și a respectat Regulamentul de Ordine Interioară, a fost recompensat de 18 ori, nu a fost sancționat disciplinar, a participat la 69 programe educaționale, 2 programe sociale, la 8 programe psihologice, a câștigat 194 de zile în urma muncii prestate”, au menționat atunci reprezentanții unității de detenție.

Cât timp a stat închis, el a menținut legătura cu membrii familiei, atât prin vizite cât și telefonic. Doar că a menționat că după momentul liberării va beneficia de cazare și servicii de reintegrare socială în cadrul unui centru din Bistrița, cu sprijinul unui cult religios. Asta pentru că, susținea el atunci, „nu dorește să se reîntoarcă la domiciliul anterior datorită mediului social pe care-l consideră ostil ca urmare a faptei săvârșite”. A recidivat însă imediat ce a expirat perioada de probațiune, el aflându-se pentru un timp în atenția consilierilor de la Serviciul de Probațiune Maramureș.

Citește mai multe AICI.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA