AcasăActualitate112DUBLU ASASINAT – Tată și fiu, găsiți cu gâturile tăiate în propria...

DUBLU ASASINAT – Tată și fiu, găsiți cu gâturile tăiate în propria casă, în Satu Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

DUBLU ASASINAT   Dublu asasinat la Satu Mare. Doi bărbați, tată și fiu, au fost uciși cu sânge rece în propria locuință. Cei doi au fost găsiți pe podea cu gâturile tăiate.

Se pare că agresorul s-ar fi cunoscut cu bărbatul de 74 de ani la un bar din Micro 15, şi ar fi intrat în apartamentul său de mai multe ori. Ieri însă, în timpul unei vizite, au izbucnit mai multe certuri, iar suspectul şi-a pierdut firea, ar fi luat un cuţit cu care l-ar fi ucis pe bătrân şi apoi pe fiul acestuia, de 39 de ani.

Poliţia are un cerc de suspecţi, după ce azi noapte au făcut razii în anumite zone în care stau boschetari. Victimele sunt un bărbat de 74 de ani şi fiul acestuia, de 39, imobilizat la pat din cauza unui handicap. Cadavrele au fost depuse la morgă în vederea efectuării necropsiei, urmând să fie stabilite exact cauzele decesului.

Principalul suspect în cazul dublei crime din cartierul Micro 15 a fost prins astăzi după amiaza. Potrivit informaţiilor PortalSM, corpurile celor doi au fost găsite pe podea, cu gâtul tăiat, iar locuinţa răvăşită. Suspectul şi-ar fi recunoscut fapta, urmând probabil să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat.

Principalul suspect în cazul dublei crime din cartierul Micro 15 a fost prins în urmă cu câteva minute. El a fost ridicat de Poliţie şi dus la audieri. Bărbatul a fost găsit în zona podului de cale ferată de către o patrulă a Poliției Locale. Bărbatul a fost predat Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare! Anchetatorii au fost astăzi din nou în apartamentul în care s-a petrecut crima, pentru a ridica noi probe. Potrivit surselor PortalSM, principalul suspect este un bărbat de 34 de ani care îi cunoştea pe cei doi. Se pare că s-au certat, după care agresorul i-ar fi ucis.

 

Sursă info și foto: PortalSM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA