AcasăActualitate112ACTUALIZARE/ ALERTĂ ÎN BAIA MARE - Baie de sânge la un hotel...

ACTUALIZARE/ ALERTĂ ÎN BAIA MARE – Baie de sânge la un hotel din oraș, la petrecerea de Revelion. Au intervenit 10 echipaje de poliție și 4 ambulanțe

spot_img

DISTRIBUIȚI

ALERTĂ ÎN BAIA MARE Un scandal absolut monstruos a avut loc azi-noapte într-un hotel de patru stele din Baia Mare, chiar în timpul petrecerii de Revelion.

După ce ar fi consumat alcool în cantități mari, mai mulți tineri prezenți la petrecere au început o bătaie generală. S-au împărțit pumni și picioare cu nemiluita iar sticlele de alcool au zburat prin local. Mai multe persoane au fost rănite după ce au fost lovite cu sticle de bere în cap. Mai mult, o persoană a ajuns la spital cu o sticlă de bere pur și simplu îndesată în gât.

Imediat 10 (ZECE) echipaje ale Poliției Municipiului Baia Mare, trei echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș și un echipaj SMURD au sosit la fața locului. Polițiștii au reușit să aplaneze conflictul care s-a desfășurat atât în interiorul locului de desfășurare a Revelionului, cât și în parcarea hotelului de 4 stele. Ba chiar au ajuns să se bată și în curtea unei reprezentanțe auto din zonă. Echipajele medicale au preluat mai multe persoane rănite pe care le-au transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

ACTUALIZARE:

Polițiștii au intervenit în această dimineață la o unitate hotelieră din Baia Mare, după ce au fost sesizați cu privire la producerea unui scandal. Trei bărbați, care prezentau leziuni în urma unei altercații, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările, urmând a fi dispuse măsuri legale” a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Două persoane rănite prezintă traumatism cranio-facial acut iar una a suferit un traumatism membru inferior. Ele au fost preluate și transportate la UPU Baia Mare cu un echipaj EPA SMURD și două echipaje SAJ”, au transmis reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș.

Se pare că întreaga acțiune a avut loc în incinta hotelului Magus, respectiv în parcarea hotelului.

Sursă: VasileDale.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA