AcasăAdministrațieȘANSE EGALE LA EDUCAȚIE – 1.212 elevi din Baia Mare primesc rechizite...

ȘANSE EGALE LA EDUCAȚIE – 1.212 elevi din Baia Mare primesc rechizite și ghiozdane din partea administrației locale, pentru al treilea an consecutiv

spot_img

DISTRIBUIȚI

ȘANSE EGALE LA EDUCAȚIE  Pentru al treilea an școlar consecutiv, elevii băimăreni care pășesc pentru prima dată în școală au primit rechizite și ghiozdane din partea administrației locale. Inițiativa îi aparține primarului Cătălin Cherecheș și a fost susținută anual de către aleșii locali, fiind un demers de bun augur pentru comunitate.

Anul acesta, 1.212 elevi au beneficiat de acest sprijin. Ghiozdanele și rechizitele au fost împărțite însuși de primarul Cătălin Cherecheș alături de angajații Serviciului Public de Asistență Socială.

Este un demers care arată grijă noastră față de copii și față de viitorul nostru. Este important ca toți elevii să aibă parte de cel puțin aceleași standard. Sunt copii care provin din familii cu posibilități mai reduse și ne dorim ca acest lucru să nu reprezinte o concurență. De aceea, și în acest an școlar toți elevii care frecventează clasa pregătitoare vor fi la același nivel din punct de vedere al rechizitelor și al ghiozdanelor. Într-o unitate de învățământ, toți elevii trebuie să aibă șanse egale la educație”, spune primarul Cătălin Cherecheș.

ActualMM

Sursă foto: Facebook

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA