AcasăLifestyleDe ce trebuie sa urmaresti cursa de Formula 1 de la Ciudad...

De ce trebuie sa urmaresti cursa de Formula 1 de la Ciudad de Mexico?

spot_img

DISTRIBUIȚI

Fiecare cursă de Formula 1 are ceva aparte, prin care atrage fanii și le stârnește adrenalina la fiecare tur de circuit. Cu toate acestea, există câteva momente ale calendarului F1 care sunt cu totul și cu totul speciale. Din această categorie face parte, în fiecare an, și Marele Premiu al mexicului, care se desfășoară la Ciudad de Mexico, pe circuitul Autodromo Hermanos Rodriguez.

 

Mereu captivantă și plină de emoție latină, cursa din Mexic atrage ca un magnet privirile fanilor din întreaga lume. În acest an, ea va avea loc în weekendul 27-29 octombrie și va propune câteva argumente solide pentru care toți cei interesați de Marele Circ ar trebui să vrea să o urmărească. Iată în ce constau aceste argumente și cum poți profita, ca parior, de cursă!

De ce să urmărești Marele Premiu al Mexicului în 2023

  • Circuitul spectaculos

 

Principalul motiv pentru care cursa din Mexic este specială constă în circuitul în sine. Acesta are o lungime de 4,30 km și propune câteva viraje strânse, dar și secțiuni de linie dreaptă. Cel mai interesant viraj, cel puțin pentru fanii sportului cu motor, este legendarul Peraltada. Acesta constă într-o curbă rapidă și periculoasă, care are forma unei parabole. Ea testează în mod deosebit de intens abilitățile piloților și provoacă, deseori, situații care conduc la schimbarea ordinii din clasament.

  • Locația și atmosfera

 

Ciudad de Mexico este, în mod evident, unul dintre cele mai vibrante și vii orașe în care se desfășoară o cursă de Formula 1. Istoria bogată, dar și multiculturalismul generează o atmosferă de sărbătoare în jurul cursei. Mai mult, cursa în sine este trăită la intensitate maximă de către fani, mai ales atunci când au un sportiv local pe care să îl poată susține. Iar în 2023, ei vor avea de ce să facă gălăgie!

  • Perez poate să își asigure locul 2 pe “teren propriu“

 

Nu mai este un mister că Max Verstappen își va asigura cel de-al treilea titlu al carierei și tot al treilea trofeu consecutiv. În vârstă de doar 25 de ani, neerlandezul are toate premisele să depășească recordul deținut de Lewis Hamilton și Michael Schumacher, care au câte șapte trofee. Miza reală a finalului de sezon este ocuparea locului secund, iar favorit este chiar colegul lui Verstappen din trupa Red Bull Racing. Este vorba despre Sergio Perez.

 

Pilotul mexican în vârstă de 33 de ani are șansa de a-și adjudeca “argintul“ chiar la el acasă, iar susținerea de care va avea parte va fi, cu siguranță, una care va contribui din plin la spectaculozitatea cursei. În plus, Perez va fi sprijinit și de colegul său, Verstappen, cel mai talentat și valoros pilot al momentului. Dacă vrei să mizezi pe mexican, încearcă un pariu pe F1 – cota sa la clasarea pe locul 2 este de 1,25, în vreme ce Lewis Hamilton are cota 3,75. Acestea se pot schimba, pe parcursul sezonului.

 

În concluzie, fanii Formula 1 au toate motivele să urmărească cu atenție Marele Premiu al Mexicului, pe toată durata sa. Spectacolul este garantat, atmosfera va fi una la cele mai înalte cote, iar miza există și ea. Alege să trăiești și tu la intensitate maximă experiența mexicană din F1 și pariază în mod responsabil pe piloții tăi preferați!

 

Sursa foto: Pexels.com

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA