AcasăActualitate112ACCIDENT GRAV ÎN BAIA MARE - Femeie lovită de mașină în timp...

ACCIDENT GRAV ÎN BAIA MARE – Femeie lovită de mașină în timp ce trecea strada. A fost proiectată direct îtr-o altă mașină

spot_img

DISTRIBUIȚI

Ieri, 13 mai, ora 14.42, polițiștii din Baia Mare au intervenit la un accident rutier soldat cu o victimă, produs pe bulevardul București din municipiu. La fața locului polițiștii au constatat faptul că șoferul unui autoturism, un bărbat de 48 ani din Baia Mare, a surprins și accidentat o femeie de 38 ani, care în calitate de pieton s-a angajat în traversarea bulevardului.

În urma impactului femeia a fost proiectată într-un autoturism care se afla oprit pe banda a II a, în coloana aflată în așteptarea culorii verzi a semaforului electronic montat la intersecția bulevardului București cu strada Culturii.

La volanul celui de-al doilea autoturism a fost identificat un bărbat de 52 ani din municipiu. Conducătorii auto și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0 în toate cazurile. În urma accidentului rutier, pietonul a suferit vătămări corporale fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijirii medicale.

Traficul rutier în zonă s-a desfășurat pe o singură bandă timp de 30 minute. Polițiștii continuă cercetările în aceest caz.

 

Sursă foto: See See Kiss/ Info Trafic Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA