AcasăActualitate112VIDEO ȘOCANT | ACCIDENT MORTAL ÎN MARAMUREȘ - Un medic din Tulcea...

VIDEO ȘOCANT | ACCIDENT MORTAL ÎN MARAMUREȘ – Un medic din Tulcea și un motociclist și-au pierdut viața

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un accident rutiet deosebit de grav a avut loc aseară, 13 august, pe raza orașului Vișeu de Sus. Un medic din Tulcea, în vârstă de 62 de aniși un motociclist de 48 de ani și-au pierdut viața într-un mod îngrozitor. De asemenea, încă o persoană a fost rănită.

Bărbatul din Tulcea a intrat cu mașina într-o depășire periculoasă, spulberând efectiv un motociclist care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului, motociclistul a fost aruncat în curtea unui imobil, în timp ce autoturismul s-a izbit de un gard. Potrivit VasileDale.ro, o scândură din gard a străpuns parbrizul, omorându-l pe loc pe medic. Bărbatul de pe moticicletă a decedat la spital, ca urmare a rănilor grave suferite.

Ce spune Poliția

Aseară, 13 august, la ora 21.10, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe D.N.18 – strada Rândunelelor din oraș. La fața locului, polițiștii au identificat o motocicletă și un autoturism care prezentau avarii în urma producerii accidentului. 

În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului autoturismului, un bărbat de 62 de ani din Tulcea și vătămarea corporală a motociclistului, un bărbat de 48 de ani din Polonia, respectiv vătămarea corporală a unei pasagere din autoturismul implicat în accident, o femeie de 49 de ani. Motociclistul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Cadavrul șoferului autoturismului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Maramureș în vederea efectuării necropsiei. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au declarat reprezentanții IPJ Maramureș.

ActualMM

Foto: VasileDale.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA