AcasăActualitate112ACCIDENT BAIA MARE - Tânăr de 21 de ani, grav rănit după...

ACCIDENT BAIA MARE – Tânăr de 21 de ani, grav rănit după ce s-a lovit cu mașina de un microbuz, pe bulevardul Republicii

spot_img

DISTRIBUIȚI

Azi dimineață, în jurul orei 05.30, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident rutier produs pe bulevardul Republicii din municipiu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către un tânăr de 21 de ani din Baia Mare, a intrat în coliziune frontală cu un microbuz care era condus din sens opus de către un bărbat de 70 de ani din Baia Mare.

Șoferul de 70 de ani a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero, iar în cazul tânărului nu a fost posibilă testarea alcoolscopică din cauza leziunilor suferite în urma accidentului rutier, fiindu-i recoltate probe biologice de sînge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorilor auto, care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru lămurirea circumstanțelor si pentru luarea măsurilor legale care se impun.

 

Foto: VasileDale.ro, Marius Vayai/ Radare Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA