AcasăActualitate112TRAGEDIE ÎN MARAMUREȘ! O femeie a murit înecată după ce a căzut...

TRAGEDIE ÎN MARAMUREȘ! O femeie a murit înecată după ce a căzut în râu, de pe pod

spot_img

DISTRIBUIȚI

O femeie în vârstă de 75 de ani și-a pierdut viața ieri, 16 martie, în comuna Poienile de Sub Munte din județul Maramureș. Conform VasileDale.ro, aceasta a căzut în râul Poieni după ce s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut de pe un pod.

Un trecător a observat corpul femeii în apă și a sunat la 112. La fața locului au ajuns de urgență echipajele de salvare, împreună cu polițiștii. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru a o salva pe femeie.

Astăzi, polițiștii Secției 4 Leordina s-au deplasat, în urma unei sesizări prin apel 112, în comuna Poienile de Sub Munte unde, în albia râului Poieni se află cadavrul unei persoane.

La fața locului, echipajele de pompieri au scos din albia râului cadavrul unei femei în vârstă de 75 de ani din Poienile de Sub Munte. La examinarea exterioară nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul neînsuflețit a fost transportat la prosectura Spitalului Municipal Sighetu Marmației în vederea efectuării necropsiei.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări într-un dosar penal privind infracțiunea de ucidere din culpă„, arată reprezentanții Poliției.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA