AcasăActualitate112MOARTE SUSPECTĂ ÎN BISTRIȚA-NĂSĂUD – Un maseur de 40 de ani a...

MOARTE SUSPECTĂ ÎN BISTRIȚA-NĂSĂUD – Un maseur de 40 de ani a fost găsit mort în locuința sa. Bărbatul avea răni la cap

spot_img

DISTRIBUIȚI

MOARTE SUSPECTĂ ÎN BISTRIȚA-NĂSĂUD  Ieri, un bărbat de 40 de ani, maseur de meserie, a fost găsit fără suflare, în locuința sa dintr-un bloc din orașul-stațiune Sîngeorz-Băi. Se pare că anchetatorii iau în calcul atât varianta unei crime, cât și a unui nefericit accident. Un bărbat de 40 de ani din Bistrița, dar care locuia de câțiva ani buni într-un bloc din orașul-stațiune Sîngeorz-Băi, a fost găsit ieri decedat în apartamentul său.

Acesta a fost descoperit chiar de către vecinii săi, care, îngrijorați de faptul nu l-au văzut de câteva zile bune și că din apartamentul său nu se mai auzea niciun zgomot au intrat în locuință și au dat peste cadavru.

Surse Bistrițeanul.ro spun că bărbatul era căzut pe podea și avea o rană în zona capului. De asemenea, pe podea era o baltă de sânge. Vecinii bărbatului au alertat autoritățile, iar oamenii legii au început imediat o anchetă, izolând perimetrul.

Deocamdată nu se știe dacă bărbatul a fost omorât sau a suferit un nefericit accident, mai ales că obișnuia să consume alcool până nu mai știa de el, spun vecinii săi. Bărbatul avea 40 de ani și era maseur de meserie. Acesta a divorțat în urmă cu câțiva ani și s-a mutat în orașul-stațiune, unde, momentan locuia singur.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA