AcasăActualitateDE LA CITITORI | Drumul Baia Sprie - Pasul Gutâi arată ca...

DE LA CITITORI | Drumul Baia Sprie – Pasul Gutâi arată ca după RĂZBOI! Pățania maramureșeanului care a sunat la CNAIR și Poliție să le spună de craterele din mijlocul străzii, după ce tot el i-a avertizat că asta se va întâmpla:

spot_img

DISTRIBUIȚI

Drumul Național 18 arată ca după război pe segmentul Baia Sprie – Pasul Gutâi. Deși intens circulat și de o importanță majoră, pare că a fost uitat de către responsabilii care, cel mai probabil, încă nu și-au revenit după petrecerea de Revelion. Șoferilor cărora le e dor de probele din poligoanele auto sunt invitați să facă slalom printre gropi tocmai pe ditamai drumul național.

Un cititor al ActualMM ne-a contactat nu doar pentru a semnaliza dezastrul de pe șosea, dar mai ales pentru a ne povesti pățania din momentul în care a sunat responsabilii drumului și le-a cerut explicații. Vă vom prezenta întreaga poveste a maramureșeanului, însă, pe scurt, dialogul ar fi sunat cam așa:

Domnilor, ce aveți de gând să faceți cu drumul ăsta, că ne omorâm mașinile pe el, facem pană”

“Nimic, că n-avem mixtură de asfalt ca să astupăm gropile”.

Maramureșeanul a continuat demersul, sesizând chiar și Poliția. Aceasta din urmă a sancționat administratorii drumului pentru felul în care acesta se prezintă și l-a îndemnat pe cetățean să facă și o plângere scrisă. Cu toate acestea, sancțiunea e sancțiune, însă drumul rămâne la fel.

În vară am sunat pe domniile lor de la CNAIR Maramureș și le-am dat vestea proastă că drumul Baia Mare – Baia Sprie – Gutin- intersecția Mogoșa este tot plin de crăpături și că, dacă nu se va lua o măsură să fie reparat, în iarnă o să asistăm la o catastrofă.

Am fost anunțat că nu este contract cu vreo firmă de reparații drumuri și asta au plasat (n.red. ei, cei de la CNAIR) că este din vină politică!

Săptămâna trecută am sunat la CNAIR Maramureș din nou. A răspuns o domnișoară și mi-a făcut legătura cu ceva doamnă din conducerea CNAIR Maramureș și am vorbit cu ea. A zis că este contract și drumul este plasat la o firmă, X- Sud Comapany, dar nu se ocupă de drum și că ei nu au ce să facă.

I-am zis că plătim rovinietă și că în vârf de Gutin stau cu camerele și ne amendează dacă nu avem, și așa ceva nu este normal! A zis că îi pare foarte rău, că știe despre situație, dar nu au mixtură de asfalt să astupe gropile angajații CNAIR care sunt la întreținere și… cam asta a fost discuția. M-a trimis la plimbare”, arată cititorul nostru.

După o plângere la poliție, urmată de o sancțiune, șoferul a sunat iar la CNAIR, însă i-au închis în nas. Maramureșeanul nu s-a mulțumit cu ridicatul din umeri al celor de la CNAIR. A sunat la Poliția Baia Sprie, care sancționase deja responsabilii drumului.

După, am sunat la Poliția Baia Sprie și mi-a răspuns un polițist de la rutieră, foarte ok omul și foarte pregătit profesional. Mi-a zis ce măsuri au luat și că i-au sancționat înainte de sărbători pe un articol de lege pe care îl au ei și, dacă vreau, să mă duc să fac o plângere la sediul poliției. Mi-a zis și o adresă de e-mail! Domnul polițist chiar a fost un profesionist desăvârșit. Când am sunat iar la CNAIR mi-a tot închis”, ne-a declarat maramureșeanul.

Problema, așadar, o cunoaștem. Răspunsurile responsabililor pentru cetățenii de rând le cunoaștem. Ce nu știm, și am dori să auzim, este: domnilor, când vă hotărâți, totuși, măcar să le dați angajaților ălora niște mixtură de asfalt să astupe gropile alea? Așteptăm cu interes punctul oficial de vedere al responsabililor.

Între timp, vă invităm să vizualizați imaginile surprinse pe drum în galeria foto de mai jos:

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA