AcasăAdministrațieA FOST INAUGURAT TERENUL SINTETIC DE FOTBAL DE LA COLEGIUL TEHNIC AUREL...

A FOST INAUGURAT TERENUL SINTETIC DE FOTBAL DE LA COLEGIUL TEHNIC AUREL VLAICU BAIA MARE – Micii fotbaliști de la grupele de copii și juniori ai CS Minaur au inaugurat investiția împreună cu primarul interimar, Doru Dăncuș

spot_img

DISTRIBUIȚI

În 17 decembrie 2023, autoritatea locală a inaugurat noul teren sintetic de fotbal de la Colegiul Tehnic Aurel Vlaicu. Evenimentul a adunat în jur de 300 de copii de la grupele de copii și juniori ai CS Minaur Baia Mare, transformându-l într-o adevărată sărbătoare fotbalistică.

Primarul interimar Doru Dăncuș, a declarat entuziast: „A fost o bucurie să inaugurăm acest teren sintetic, un proiect realizat exclusiv din bugetul local. Este o investiție în viitorul sportului local și în dezvoltarea tinerilor fotbaliști. Avem încredere că această facilitate va contribui la formarea noilor talente din Baia Mare”.

Meciuri demonstrative au fost jucate pe noul teren, atât de către cei mai mici fotbaliști, cât și de către „seniori”, printre care și primarul interimar, care a glumit cu privire la posibila sa viitoare carieră fotbalistică: „Dacă mă faultează politicul și nu voi mai fi primar interimar, poate mă iau băieții la echipa mare în apărare”.

În spiritul sărbătorilor de iarnă, evenimentul a avut parte și de un oaspete surpriză – Moșul, care a adus cu el sacul plin de daruri pentru cei mai tineri fotbaliști, recunoscând devotamentul și eforturile lor în acest an competițional.

Terenul de fotbal cu gazon sintetic reprezintă o infrastructură modernă și durabilă, oferind condiții optime pentru antrenamente și competiții. „Este un pas semnificativ pentru dezvoltarea fotbalului în Baia Mare și pentru implicarea comunității în sprijinirea talentelor tinere”, a adăugat primarul interimar.

Evenimentul a fost marcat și de absența lui Cătălin Cherecheș, cel căruia i se datorează proiectul, primarul interimar făcând referire în discursul său la acest aspect.

În încheiere, primarul interimar Doru Dăncuș a încurajat părinții și susținătorii prezenți, mulțumindu-le pentru eforturile lor în a-și îndruma copiii către sport, în special fotbal. În același timp, a transmis un îndemn către conducerea clubului Minaur să fie exigenți cu tinerii fotbaliști, subliniind importanța formării unor sportivi cu spirit de luptători specific maramureșenilor.

Evenimentul a fost onorat și de prezența lui Cornel Varga, un susținător al fotbalului local și preocupat de binele sportului băimărean. Astfel, inaugurarea terenului sintetic de fotbal la Colegiul Tehnic AUREL Vlaicu a fost nu doar o sărbătoare sportivă, ci și un moment de unitate și entuziasm pentru întreaga comunitate.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA