AcasăLifestyleWww.ilsc.ro o adresa de nota zece la engleza, franceza sau germana

Www.ilsc.ro o adresa de nota zece la engleza, franceza sau germana

spot_img

DISTRIBUIȚI

Pe vremuri, putini oameni stiau limbi straine, iar aceia erau considerati foarte invatati. Marii savanti ai lumii erau poligloti, indeplineau functii de diplomati pe la curtile imparatilor lumii si traduceau carti dintr-o limba in alta.

Multa cinste li se acorda translatorilor, celor care duceau solii de la un stat la altul. In prezent, cine nu stie limbi straine are numai de pierdut. Simultan cu procesele de europenizare, de globalizare, numarul vorbitorilor de limbi straine a crescut considerabil.

Granitele dintre state sunt deschise, iar oamenii adora sa calatoreasca. Se leaga prietenii intre romani si englezi, intre romani si francezi sau nemti, mai mult de-atat de la povestile de dragoste inter-etnice se ajunge la casatorii intre persoane de nationalitati diferite.

Este un motiv de mandrie obtinerea unei note maxime la examenele date la limbi straine.

Www.ilsc.ro este adresa de nota zece la engleza, la franceza si la germana.

Drumul pana la perfectiune si pana la nota maxima este lung. Mai intai are loc inscrierea la cursuri si frecventarea lor.

Toti cursantii, indiferent de varsta si de nivelul de stapanire al limbii straine au declarat ca au participat cu maxima incantare la cursuri si ca intotdeauna activitatea a fost centrata pe ei.

Liceenii care au avut de sustinut examene de comunicare in limbi straine sau care au invatat pentru admiterea la facultate la limbi straine  au obtinut rezultate de exceptie dupa parcurgerea modulelor sustinute de profesorii de la acest institut.

Aici cursantii parcurg module de pregatire complexa in urma carora dobandesc urmatoarele deprinderi:

-capacitatea de a redacta diferite texte corect, dar si expresiv, in functie de cerintele de la examene. Cursantii invata si sa isi monitorizeze cuvintele astfel incat sa se incadreze in limitele prevazute de barem.

-capacitatea de a dialoga in situatii reale de viata cu interlocutori cu acelasi statut sau avand un statut diferit. Ajustarea limbajului si expresivitatea sunt deprinderi foarte apreciate de examinatorii din afara institutului.

Cursantii de la Ilsc.ro sunt pregatiti asa de bine, incat examinatorii recunosc amprenta profesorilor cu inalta pregatire de aici.

Cursurile sunt organizate in asa fel, incat nimeni nu este exclus de la inscriere. Sunt adusi aici  copii de 3 ani, de 5 ani, de 6 ani, dar si adolescenti.

Vin la cursuri tineri si adulti care se pregatesc pentru facultate sau pentru un job la care cunoasterea limbii engleze este obligatorie.

Acum exista angajati care preiau telefonic comenzile clientilor straini, converseaza cu ei si tin cont de dorintele lor.

Ei trebuie sa le raspunda la e-mail, sa discute la telefon, sa citeasca reclamatiile referitoare la calitatea produselor sau la livrarea lor.

Greselile de orice natura fac o impresie deplorabila, de aceea inainte de a ocupa aceasta pozitie se impune prezenta la cursurile tinute de renumitii profesori ai institutului.

Vestea buna este ca se organizeaza cursuri si pentru adulti si oferta institutului are in vedere si companiile ai caror angajati trebuie sa vorbeasca fluent limbi straine.

In functie de optiunea cursantului adult, acesta poate lucra individual, semi-individual sau in grupe de 4-8 persoane.

Fiecare varianta ofera beneficii, fiindca alegerile se fac in functie de personalitate, de obiectivul propus si de bugetul alocat.

Parintii moderni isi aduc copiii la Ilsc.ro de la 3-4 ani ca la sfarsitul scolii acestia sa vorbeasca impecabil o limba straina si sa inteleaga mesaje scrise si orale in aceasta limba.

Schimburile economice, culturale si politice dintre state demonstreaza mai  mult ca orice nevoia de vorbitori de limbi straine in lumea intreaga.

Acum se fac excursii si se petrec concedii in strainatate si romanii negociaza intr-o engleza sau franceza impecabila cu negustorii de suveniruri la Londra, la Paris si in Instambul.

In tarile cu potential turistic ridicat se pot vedea oameni in varsta care vorbesc foarte bine engleza sau franceza. Ei nu au mers la liceu sau la facultate, dar s-au adaptat cerintelor pietii si au invatat sa comunice in limba vizitatorilor.

Cunoasterea unei limbi straine inseamna accesul la noi cunostinte si la surse de divertisment.

Multe dintre jocurile online sunt concepute in engleza, filme valoroase nu au fost traduse si satisfactia este maxima, cand cineva se uita de la inceput pana la sfarsit la un film, fiind capabil sa traduca singur fiecare replica.

Cursurile de limbi straine sunt structurate pe nivelul de cunostinte al cursantului, dar in cazul copiilor este bine ca acestia sa invete de la inceput cu cei mai buni profesori, sa se exprime corect.

Prin urmare, se recomanda inscrierea copiilor de 3-4 ani la cursurile organizate special de Ilsc.ro pentru ei ca in acest mod sa se exprime fara greseala.

Parintii de astazi sunt norocosi, fiindca le pot oferi copiilor lor o educatie aleasa. Exista cursuri de limbi straine, optionale in scoli si gradinite si tabere in limba engleza, cluburi de conversatie sau tabere de vara.

Toate acestea contribuie la formarea personalitatii complexe a omului viitorului capabil sa utilizeze dispozitivele, sa conduca un avion, sa descopere lucruri prin care sa isi usureze existenta si sa isi prelungeasca viata.

Comunicarea in alta limba aduce satisfactii maxime. Copiii sunt foarte fericiti cand reusesc sa ceara jucariile pe care doresc sa le cumpere intr-o limba straina sau sa roage ospatarul sa le aduca un suc sau o prajitura.

Atat copilul, cat si adultul este satisfacut pe deplin cand constata ca este inteles de strainul caruia ii vorbeste in limba sa si ca este apreciat pentru modul nuantat in care se exprima.

Limbila straine sunt la moda si este necesar ca de la cele mai fragede varste copiii sa se familiarizeze cu doua-trei limbi straine.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA