AcasăActualitate112CONTRABANDĂ LA BAIA MARE – Bărbat prins în flagrant când încerca să...

CONTRABANDĂ LA BAIA MARE – Bărbat prins în flagrant când încerca să livreze aproape 3.400 de pachete de țigări de contrabandă

spot_img

DISTRIBUIȚI

CONTRABANDĂ LA BAIA MARE  Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au prins în flagrant, pe raza municipiului Baia Mare, un bărbat care încerca să livreze 3 390 pachete cu ţigări de contrabandă. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării iar poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Ieri, 21 decembrie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare, au derulat activităţi operative pentru combaterea contrabandei cu ţigarete.

În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii l-au prins în flagrant pe un băimărean, exact în momentul în care acesta încerca să livreze din depozitul special amenajat la locuinţa sa 67.800 ţigarete de diferite mărci, care proveneau din contrabandă şi care trebuiau supuse unui regim vamal.

Ţigările, în valoare de peste 42 000 lei, au fost ridicate de poliţişti în vederea confiscării. În cauză continuă cercetările în vederea identificării tuturor participanţilor la activitatea infracţională şi pentru tragerea acestora la răspundere a acestora.

Informații furnizate de IPJ Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA