AcasăEvenimentACCIDENT: IMAGINI DE GROAZA - Grav accident de circulatie pe DN1C. Un...

ACCIDENT: IMAGINI DE GROAZA – Grav accident de circulatie pe DN1C. Un autoturism a fost izbit de un TIR (VIDEO CAMERA DE SUPRAVEGHERE)

spot_img

DISTRIBUIȚI

In urma cu cateva minute echipajul de la Serviciul Judetean de Ambulanta a fost solicitat in localitatea Recea la un accident de circulatie. Din primele informatii, soferul unui autoturism marca Ford a iesit pe drumul national, de pe o strada laturalnica, fara sa se asigure. In acel moment a fost lovit violent de catre soferul unui TIR care circula dinspre Baia Mare spre Somcuta Mare. In urma impactului foarte violent, soferul a fost grav ranit, el fiind scos greu din masina distrusa.

Traficul a fost deviat pe ruta care face legatura intre Baia Mare si Dej. Au fost lasate sa treaca, pe strazi ocolitoare, doar autovehiculele, accesul masinilor cu gabarit mare fiind oprit.

ACTUALIZARE 1

In urma impactului violent, masina a fost proiectata pe contrasens. In momentul producerii accidentului, in masina se afla si o femeie. Din fericire, aceasta a scapat fara rani deoarece masina a fost lovita de TIR in dreptul soferului. Imediat ce a fost scos din masina, soferul a primit primele ingrijiri de la medicii de pe echipajul de ambulanta. Mai apoi a fost transportat de urgenta la Spitalul Judetean din Baia Mare in stare grava. Potrivit primul diagnostic pus de medici, barbatul a suferit multiple traumatisme.

Soferul TIR-ului a declarat pentru ActualMM.ro ca soferul autoturismului pur si simplu a intors fara sa se asigure. „Am tras de volan stanga sa il evit, dar nu am mai putut. Bine ca nu a venit niciun autoturism din sensul opus” a spus socat soferul autotrenului.

Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere ale Primariei Recea, camere de au fost recent montante in toate satele din comuna.
Va avertizam ca imaginile sunt socante!

DECLARATII ACCIDENT

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA