AcasăActualitate112INCIDENTE RUTIERE MARAMUREȘ - O tânără s-a "ciocnit" cu un bărbat din...

INCIDENTE RUTIERE MARAMUREȘ – O tânără s-a „ciocnit” cu un bărbat din Mireș pe Mesteacăn, iar un bărbat din Leordina a accidentat un om din Ruscova

spot_img

DISTRIBUIȚI

Aseară, 17 ianuarie, la ora 20.00, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Leordina au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că, pe D.J. 187 în comuna Ruscova, a avut loc un accident de circulație soldat cu victimă.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 58 de ani, din Leordina, a surprins și accidentat un bărbat de 54 de ani, din Ruscova, care se afla în traversarea părții carosabile, în calitate de pieton.

În urma producerii accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a pietonului care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Vișeu de Sus, de unde a fost transferat la Spitalul Baia Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind zero. În cauză, polițiștii efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ieri, 17 ianuarie, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin 112 despre faptul că, în comuna Valea Chioarului, pe Pasul Mesteacăn, s-a produs un accident rutier soldat cu victime.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un autoturism condus pe D.N. 1C, de către o tânără de 20 de ani, dinspre Baia Mare înspre Dej, a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de către un bărbat de 36 de ani din Mireșu Mare.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a două persoane, conducătoarea autoturismului precum și a unei pasagere aflate în autoturism, de 43 de ani.

Acestea au fost transportate la U.P.U. Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind zero. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ActualMM

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA