AcasăActualitate112ACTUALIZARE 2/ACCIDENT GRAV LA BUCIUMI – Drumul Baia Mare-Dej, blocat. Un camion...

ACTUALIZARE 2/ACCIDENT GRAV LA BUCIUMI – Drumul Baia Mare-Dej, blocat. Un camion a derapat și a intrat într-o casă. Constatările poliţiştilor

spot_img

DISTRIBUIȚI

ULTIMA ORĂ   Un accident de circulație grav a avut loc în această dimineață pe Drumul Național 1C, între Baia Mare și Dej, pe raza localității Buciumi. Potrivit primelor informații, șoferul unui autocamion a pierdut controlul volanului, a derapat și a intrat într-o casă de pe marginea drumului.

Mai multe echipaje de pompieri dar și de prim ajutor și de la Poliție au ajuns imediat la locul accidentului.

La această oră, traficul este blocat pe ambele sensuri ale drumului.

Actualizare:

Accidentul s-ar fi petrecut astăzi dimineață în jurul orei 7:30. Se pare că, după ce șoferul autocamionului a pierdut controlul volanului, acesta a doborât un stâlp și s-a oprit într-o casă de pe marginea drumului.

Locuitorii din localitatea Buciumi au rămas fără curent electric. La ora 11:30, traficul pe Drumul Național 1C este în continuare blocat. Potrivit unor surse ale ActualMM, autotrenul ar aparține firmei de curierat Fan Courier.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Vom reveni cu amănunte.

Actualizare 2: Comunicatul IPJ

Sâmbătă dimineaţa, poliţiştii din Şomcuta Mare au fost sesizaţi prin SNUAU 112 că în localitatea Buciumi s-a produs un accident de circulaţie iar traficul este blocat pe ambele sensuri.

La faţa locului poliţiştii au constatat că un bărbat de 54 de ani, din judeţul Neamţ, care conducea o autoutilitară ce tracta o remorcă, nu a adaptat viteza la condiţiile carosabilului acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a părăsit partea carosabilă, oprindu-se în gardul unui imobil.

Din fericire nicio persoană nu a fost rănită. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa alcoolului.

În urma accidentului, traficul pe D.N. 1C, în localitatea Buciumi, a fost oprit între orele 07:30 şi 14:00 pentru autovehiculele de mare tonaj, iar pentru autoturisme a fost deviat pe un drum adiacent din localitate.

ActualMM

 

Sursă foto: Ovidiu Adrian Buhai/Bonat Maria

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA