AcasăActualitate112ACTUALIZARE/ ACCIDENT ÎN BAIA MARE - O victimă încarcerată în zona Clubul...

ACTUALIZARE/ ACCIDENT ÎN BAIA MARE – O victimă încarcerată în zona Clubul Văcarilor

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un accident rutier în urma căruia a rezultat o victimă încarcerată a avut loc în urmă cu câteva minute la intrarea în Baia Mare, lângă Turnul Parașutiștilor (zona Clubul Văcarilor), informează ISU Maramureș.

Echipaje de pompieri, salvatori SMURD și polițiști se îndreaptă spre fața locului.

ACTUALIZARE:

Aseară, 1 decembrie, în jurul orei 19.00, polițiștii Serviciului Rutier Maramureș au intervenit la un accident rutier produs la ieșire din Baia Mare înspre Recea. La fața locului polițiștii au identificat un autoturism care prezenta avarii și pe conducătorul acestuia, un bărbat de 37 de ani din Bozânta Mică.

În urma verificărilor polițiștii au constatat faptul că șoferul autoturismului nu a păstrat distanța de siguranță față de o autoutilitară, la volanul căreia se afla un bărbat de 28 de ani din Gorj. Conducătorul autoutilitarei oprise pe banda suplimentară din cauza unei defecțiuni, iar șoferul autoturismului a intrat în coliziune față spate cu aceasta.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a șoferului autoturismului, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Barbatul de 37 de ani nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, iar în cazul celui de 28 de ani rezultatul a fost zero. Ambilor bărbați le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

ActualMM

Foto: Adrian Mezei/ Radare Maramureș

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA