AcasăAdministrațieBAIA MARE | Modificări importante de circulație în zona Stadionului! Sens unic...

BAIA MARE | Modificări importante de circulație în zona Stadionului! Sens unic schimbat pe strada Ștrandului: de acum se poate circula dinspre Ferăstrăului direct spre Victoriei. Primarul interimar propune o soluție și pentru strada Bernard Shaw/ Dealul Florilor:

spot_img

DISTRIBUIȚI

Schimbările de circulație aduse străzilor din zona Câmpului Tineretului din Baia Mare, din ultimele luni, deși provizorii, au stârnit fel și fel de reacții din partea șoferilor. Pe de o parte, unele zone s-au bucurat de o decongestionare a traficului prin noile sensuri unice, în timp ce altele au devenit mai aglomerate.

Astăzi, la propunerea primarului interimar Doru Dăncuș, în urma dialogurilor cu cetățeni afectați de aceste măsuri, urmează să se schimbe felul în care se circulă pe străzile din această zonă. Astfel, strada Ștrandului/ Câmpul Tineretului și-a schimbat sensul, iar șoferii pot circula dinspre strada Ferăstrăului direct înspre Victoriei, fără a mai fi nevoiți să intre pe strada Minerilor. Decizia vine tocmai pentru a decongestiona traficul în zona străzii Minerilor, mai ales la orele de vârf.

O altă modificare propusă de Dăncuș este renunțarea la sensul unic de pe strada Bernard Shaw, între străzile Ferăstrăului și Petofi Șandor, urmând ca în zilele ce urmează să fie, cel mai probabil, pusă în practică, după ce va trece pe la Comisia de sistematizare a circulației.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA