AcasăNews AlertSUPLIMENTARE FONDURI | Parlamentarii PSD de Maramureș au obținut încă 500.000 de...

SUPLIMENTARE FONDURI | Parlamentarii PSD de Maramureș au obținut încă 500.000 de lei pentru infrastructura rutieră din Ulmeni

spot_img

DISTRIBUIȚI

Deputatul PSD de Maramureș Gabriel Zetea aduce vești bune pentru infrastructura rutieră din județ, privind reabilitarea și modernizarea drumurilor din Ulmeni și localitățile învecinate. Prin amendamentele depuse, a obținut, alături de senatorul Sorin Vlașin și deputatul Gheorghe Șimon, suplimentarea fondurilor cu 500.000 de lei de la Bugetul de Stat pentru acest proiect vital pentru comunitate.

Suplimentarea fondurilor cu 500.000 de lei de la Bugetul de Stat pentru reabilitarea și modernizarea drumurilor din Ulmeni și satele aparținătoare! Prin amendamentele pe care le-am depus la Legea Bugetului de Stat pentru anul 2024 alături de colegii mei parlamentari, senatorul Sorin Vlașin și deputatul Gheorghe Simon am reușit să obținem încă 500.000 de lei pentru a fi continuate investițiile în infrastructura rutieră a orașului Ulmeni.

Îl felicit încă o dată, pe această cale, pe primarul orașului Ulmeni, Lucian Morar pentru contractul în sumă de 15,5 milioane de lei care a fost semnat încă de anul trecut la Ministerul Dezvoltării și care prevede reabilitarea și modernizarea a 9 km de drum în orașul Ulmeni și satele aparținătoare. Pe lângă cei 5 km de drum care se află deja în execuție, până la finalul anului 2024, 90% din infrastructura rutieră din orașul Ulmeni și satele aparținătoare va fi reabilitată! Îi mulțumim premierului României, Marcel Ciolacu pentru faptul că arată de fiecare dată deschidere față de toate proiectele Maramureșului! Pentru că NOI MUNCIM PENTRU OAMENI!„, a declarat Zetea.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA