AcasăNews AlertMARAMUREȘENI, HAIDEȚI SĂ AJUTĂM! O noapte rea, o secundă și o scânteie...

MARAMUREȘENI, HAIDEȚI SĂ AJUTĂM! O noapte rea, o secundă și o scânteie a lăsat o tânără familie din Chiuzbaia fără acoperiș deasupra capului în plină iarnă

spot_img

DISTRIBUIȚI

În noaptea de 4 spre 5 decembrie, un incendiu izbucnit la o gospodărie din Chiuzbaia a lăsat o familie cu doi copii fără acoperiș deasupra capului în plină iarnă și fără tot ce au agonisit. Au ars inclusiv jucăriile celor doi copii: un băiat de 4 ani și o fetiță de 1 an. Părinții au reușit să salveze doar câteva hăinuțe, în rest, toate bunurile au fost distruse de incendiul care le-a mistuit casa și care le-a schimbat viața.

Totuși, aceștia și-au arătat recunoștința față de Dumnezeu că în incendiu nu și-au pierdut copilașii, fiind pregătiți s-o ia de la zero!

Comunitatea băimăreană deja se mobilizează pentru oferirea unui sprijin spre familia lovită de necaz. Însă pentru a le fi asigurate condițiile esențiale unui trai, fie el și modest, este nevoie de un efort comun și consistent. Casa trebuie reconstruită de la zero, pornind de la fundație! Astfel, cei care puteți contribui cu un mic sprijin, sunteți rugați să interveniți în acest moment greu pentru tânăra familie și să donați, mai mult sau mai puțin, în funcție de posibilități.

Cei care au posibilitatea să-i ajute cu materiale de construcții sunt rugați s-o facă deoarece acestea sunt necesare și importante pentru ca familia să-și reia viața la normal, chiar dacă amintirea flăcărilor roșii și a fumului cenușiu nu va fi ștearsă niciodată din memoria lor.

Contul de donații este următorul: RO40 RNCB 0034 1240 4850 0001 – Tempelean Monica.

În timp ce, mai multe informații puteți obține apelând: 0771 668 346 – Norbert.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA