AcasăActualitateHALUCINANT - Deși CJSU Maramureș a interzis concertele și spectacolele, Grigore Leșe...

HALUCINANT – Deși CJSU Maramureș a interzis concertele și spectacolele, Grigore Leșe a susținut concertul de excepție de la ATP Tech Center

spot_img

DISTRIBUIȚI

Nu mai e o surpriză pentru nimeni faptul că legile (hotărârile Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Maramureș în acest caz) nu sunt pentru toată lumea. La câteva zile după ce prefectul județului, Nicolae-Silviu Ungur a semnat hotărârea prin care se specifică clar că atât spectacolele cât și concertele, publice sau private, în interior sau exterior sunt INTERZISE timp de 14 zile în Maramureș, iată că un îndrăgit artist a călcat în picioare această hotărâre și a decis să își susțină spectacolul conform programării.

Astăzi, de la ora 16:00, la sala ATP Tech Center din Baia Mare a avut loc concertul extraordinar intitulat “Dor de Rost” și susținut de Grigore Leșe. Avem dubii că prestația artistică s-ar fi desfășurat fără spectatori, având în vedere că s-au vândut deja bilete. Mai mult, după cum chiar imaginile video de la concert o demonstrează, în sală au fost și spectatori.

La concert a luat parte și Ansablul Național Transilvania, deși pe pagina de Facebook oficială anunțase astăzi că, cităm: “Din motive indepenente de instituția noastră suntem nevoiți sa amânăm concertul Dor de Rost”.

Autoritățile au fost anunțate încă de dimineață despre faptul că există șanse ca acest spectacol să aibă loc, în pofida Hotărârii CJSU Maramureș. Ca răspuns, ni s-a transmis că la fața locului va fi trimisă Poliția. Cât despre cei care au dubii cu privire la validitatea acestor Hotărâri, vă redăm precizările autorităților:

Comitetele pentru situații de urgență sunt organisme interinstituționale cu rol decizional în managementul situațiilor de urgență, hotărârile acestora având caracter obligatoriu pentru destinatarii acestora„.

Am solicitat și documentul oficial al Hotărârii, semnat de prefect, răspunsul fiind următorul:

CJSU este un organism instituțional, iar hotărârile acestuia devin executorii. Ele se comunică la nivel central și structurilor/instituțiilor componente din sistemul județean de management al situațiilor de urgentă„.

Așteptăm un punct de vedere din partea autorităților maramureșene, dar și din partea organizatorilor cu privire la acest caz.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA