AcasăActualitate112ACTUALIZARE/ CAZ MISTERIOS LA SEINI - Angajat CFR, bătut în ultimul hal...

ACTUALIZARE/ CAZ MISTERIOS LA SEINI – Angajat CFR, bătut în ultimul hal în biroul său din Gară. Atacatorii sunt de negăsit

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un caz abominabil a avut loc ier-dimineață, 16 decembrie, în Gara CFR din Seini. Un bărbat de 53 de ani, angajat al societății ferioviare, a fost atacat și bătut crunt de către mai mulți indivizi chiar în biroul său.

Totul s-ar fi petrecut după ce, tot în noaptea respectivă, impiegatul de mișcare ar fi susprins mai multe persoane într-o clădire dezafectată din stația CFR Seini. Surprinși de către angajat, aceștia ar fi plecat din zonă, însă spre orele dimineții s-au întors, au pătruns în biroul bărbatului de 53 de ani și i-au aplicat o bătaie soră cu moartea.

Potrivit VasileDale.ro, scena de-a dreptul sălbatică s-a petrecut chiar în timp ce trenul personal Satu Mare-Baia Mare se afla în stația din Seini. Se pare că trenul ar fi pornit cu întârziere, pentru că impiegatul nu putea efectua pașii necesari pentru punerea în mișcare în siguranță a trenului.

Până la ora publicării acestei știri, atacatorii nu au fost găsiți de către polițiști.

Ieri, 16 decembrie, la ora 5.30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a fost agresat în gara CFR din Seini. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de îngrijiri medicale. Polițiștii efectuează verificări pentru identificarea și luarea măsurilor legale care se impun față de persoanele implicate”, au declarat reprezentanții IPJ Maramureș.

ACTUALIZARE:

Suspecții în cazul agresiunii din Gara Seini au fost identificați și prinși de către polițiști în seara zilei de 16 decembrie. Se pare că este vorba despre doi suspecți în vârstă de 21, respectiv 18 ani. Aceștia au fost inițial cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală și au fost reținuți pentru 24 de ore.

Ulterior, ieri, 17 decembrie, în urma probatoriului admininistrat și a concluziilor medico-legale, s-a dispus schimbarea încadrării judiciare a faptei din vătămare corporală în tentativă de omor. Instanța de judecată a admis ieri propunerea Parchetului de pe lângă Tribubalul Maramureș, emițând mandate de arest preventiv pentru 30 de zile pe numele celor doi.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA