AcasăEvenimentSportANUNȚ OFICIAL - Familia lui Schumacher face ultimul anunț public

ANUNȚ OFICIAL – Familia lui Schumacher face ultimul anunț public

spot_img

DISTRIBUIȚI

Familia fostului pilot de și campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher, a făcut un ultim anunț public. Vestea nu îi va bucura pe fanii pilotului, cu atât mai mult cu cât vești îngrijorătoare sunt periodic promovate de către presa din întreaga lume.

Au trecut trei ani de la accidentul suferit la schi de către Michael Schumacher. În acest timp, familia sa a făcut extrem de puține anunțuri publice legate de starea acestuia. Se pare, însă, că de acum nu vor mai fi făcute deloc astfel de comunicări, relatează Gândul.

„Starea de sănătate a lui Michael nu este o chestiune publică, astfel încât nu vom mai face niciun comentariu de acum înainte pentru a proteja intimitatea sa cât mai mult posibil. Suntem conştienţi că este dificil de înţeles pentru unii oameni, dar suntem în acord complet cu starea lui Michael şi le mulţumim celor ce ne vor înţelege”, se arată într-un comunicat de presă semnat de managerul familiei Schumacher, Sabine Kehm, transmis agenţiei AFP.
Pe 29 decembrie 2013, septuplul campion mondial de Formula 1, pe atunci în vârstă de 45 de ani, s-a accidentat grav la cap în urma unei căzături la schi, la Meribel (în Alpii francezi), care l-a ţinut într-o comă profundă timp de multe luni.

Sursă info.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA