AcasăEvenimentSportINTRECERE: Cetate Remetea Chioarului a castigat turneul de oina de la Remetea...

INTRECERE: Cetate Remetea Chioarului a castigat turneul de oina de la Remetea Chioarului

spot_img

DISTRIBUIȚI

Oina castiga tot mai mult teren in comuna Remetea Chioarului. Acolo s-a s-a organizat o competitie, care se vrea a fi incepand din acest an una de traditie. Pentru castigarea marelui trofeu pus in joc au participat echipele Cetate Remetea Chioarului, Magura Coas, Liceul Teoretic ,,Ioan Buteanu’’ Somcuta Mare. Trebuia sa fie si o a patra echipa, din judetul Satu Mare, insa din motive obiecte nu a mai putut ajunge la competitie.
La festivitatea de deschidere a participat si  primarul comunei Remetea Chioarului, Buzdugan Ioan, care a adresat frumoase cuvinte celor prezenti si a dat lovitura de incepere a competitiei.

Rezultatele meciurilor:
Cetate Remetea Chioarului – Magura Coas 4-0
Liceul Teoretic I.Buteanu Somcuta Mare – Magura Coas 9-2
Cetate Remetea Chioarului – Liceul Teoretic I.Buteanu Somcuta Mare 14-3

Clasament final:
Locul I – Cetate Remetea Chioarului – 6 p
Locul II –Liceul Teoretic I. Buteanu – 4 p
Locul III – Magura Coas – 2p

Clasamentul final a fost stabilit în functie de numarul de puncte acumulat dupa jucarea celor doua meciuri de catre fiecare echipa.
La festivitatea de premiere echipele participante si sportivii au fost premiati cu cupe si diplome precum si o masa festiva la caminul cultural.
La finele lunii iunie echipele clasate pe primele doua locuri  vor participa la un turneu international de oina ce se va desfasura in orasul Barlad, unde sportivii si antrenorii isi doresc sa faca o frumoasa imagine si sa castige un onorant loc pe podium.
Organizatorii acestui eveniment au fost Primaria comunei Remetea Chioarului, Scoala Gimnaziala Remetea Chioarului si un grup de oameni inimosi.
Informatii si fotografii furnizate de prof. Calin Moje

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA