AcasăActualitateGPS-UL, BATĂ-L VINA… | O șoferiță băimăreancă a sunat la 112 după...

GPS-UL, BATĂ-L VINA… | O șoferiță băimăreancă a sunat la 112 după ce a rămas cu mașina blocată într-o groapă. Încerca să se întoarcă acasă de la Mănăstirea Măriuș

spot_img

DISTRIBUIȚI

O tânără, în vârstă de 28 de ani, din județul Maramureș, a sunat la Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 după ce s-a întors de la Mănăstirea Măriuș, din județul Satu Mare, și s-a împotmolit cu mașina într-o groapă. Totul s-a întâmplat duminică, în jurul orei 16.00, pe drumul comunal care face legătura dintre satul Crucișor și Mănăstirea Măriuș, conform informațiilor PresaSM.

Un echipaj de Poliție a ajuns la fața locului și a constatat că situația este reală. Tânăra le-a spus purtătorilor de uniformă că după ce a fost la Mănăstirea Măriuș a încercat să ajungă înapoi în municipiul Baia Mare, și-a activat sistemul GPS de la mașină marca Renault, care i-a oferit o variantă mai scurtă… Cum drumul comunal nu era în cea mai bună stare, autoturismul a rămas blocat într-o groapă, iar șoferița nu l-a mai putut pune în mișcare, scriu jurnaliștii sătmăreni.

Polițiștii, la rândul lor, au solicitat sprijin din partea Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Crucișor care au tractat mașina până au reușit să o scoată din groapa în care a rămas împotmolită.

Tânăra le-a spus polițiștilor că nu este rănită și că nu are nevoie să fie transportată la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare în vederea efectuării de investigații medicale. De asemenea, autoturismul nu a suferit avarii semnificative, astfel încât tânăra și-a putut continua drumul în condiții de siguranță.

 

Sursă info și foto: PresaSM.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA