AcasăLifestyleCum organizezi cea mai reușită petrecere pentru copii

Cum organizezi cea mai reușită petrecere pentru copii

spot_img

DISTRIBUIȚI

https://www.pexels.com/photo/white-steel-cupcake-stand-587741/

 

O petrecere pentru copii, deși pare ceva foarte simplu de organizat, poate crea dificultăți oricărui adult. Cei mici pot fi foarte pretențioși și pot fi dezamăgiți foarte ușor, dacă party-ul nu arată exact așa cum și-ar fi dorit.

De aceea, dacă urmează să organizezi un eveniment destinat prichindeilor, trebuie să fii atent la o mulțime de aspecte esențiale pentru ei. Iată ce să iei în considerare și ce să nu omiți, dacă îți dorești ca micuții să se simtă excelent!

1. Alege o tematică

Copiii adoră să se pregătească și să participe la petreceri tematice. Aceștia iubesc să își pregătească o ținută potrivită, să aibă accesorii speciale și să găsească la petrecere elemente care să le aducă aminte de pasiunile lor.

Astfel, dacă este ziua copilului tău sau este vorba despre o petrecere între prieteni, întreabă-i pe cei mici care ar fi tema lor favorită.

Ascultă-le părerea și pune în aplicare conceptul la cel mai înalt nivel. Folosește baloane, decorațiuni, șervețele, coifuri, pahare și alte accesorii care să se încadreze perfect în temă!

2. Amenajează o zonă cu board games

O petrecere poate însemna muzică și dans, însă prichindeii se vor plictisi destul de repede și vor căuta noi activități. În acest sens, poți pregăti o zonă cu jocuri de societate pentru copii, unde micuții să se poată grupa în echipe și să se joace chiar și ore întregi.

Pregătește atât jocuri creative, precum Activity, cât și board games competitive, cu pioni și zaruri. Astfel, fiecare copil va găsi ceva captivant și nimeni nu va rămâne nemulțumit.

3. Angajează un MC specializat în lucrul cu copiii

Chiar dacă micuții se pot distra pe cont propriu, iar părinții pot fi cei care „ghidează” parcursul petrecerii, un MC cu experiență nu va putea fi egalat niciodată.

Acesta se poate costuma conform tematicii sau poate purta o ținută normală de party; un lucru este sigur: va anima atmosfera și îi va încuraja pe cei mici să se simtă fantastic toată ziua!

4. Cheamă personajele lor preferate la petrecere

Există o mulțime de actori și de entertaineri talentați, care se vor costuma în personajele favorite ale celor mici și vor veni să anime petrecerea. Așadar, îi poți avea la eveniment pe Anna și Elsa, din Frozen, Peppa Pig, Spiderman și alți eroi îndrăgiți de copii.

Aceștia pot participa la jocuri, pot dansa alături de cei mici sau pot organiza mici momente artistice, de dans, teatru sau improvizație.

5. Organizează un candy bar

Toți micuții adoră dulciurile, mai ales cele care arată fabulos. Brioșele colorate, macaronșii, bomboanele, jeleurile gumate și fântânile de ciocolată vor reprezenta de fiecare dată o încântare, iar pentru tine vor însemna un eveniment organizat cu succes.

Acestea fiind spuse, colaborează cu o cofetărie locală și puneți la cale cel mai delicios candy bar!

6. Organizează activități cu premii

Pentru a-i motiva pe cei mici să participe la toate activitățile și să descopere jocuri noi, pune la cale mici concursuri cu premii atractive. Câștigătorii pot primi surprize dulci, invitații la cinema, jucării sau accesorii cool pentru petrecere.

7. Nu uita de ringul de dans

Cei mici sunt dansatori nativi și adoră să se miște pe ritmul muzicii preferate. De aceea, este esențial să le asiguri un playlist cunoscut, cu piese pe care le recunosc și le adoră. La acest capitol, este recomandat să le ceri expertiza.

Poți decora ringul cu baloane, stegulețe colorate sau chiar poți folosi o mașină de fum sau cu baloane de săpun. Cei mici vor adora cadrul special creat doar pentru ei!

Nu în ultimul rând, asigură-te că prichindeii au parte de intimitate și de libertate, fiind supravegheați doar în mod subtil și necesar de către adulți. Astfel, ei se vor simți fantastic!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA