AcasăActualitate112ACTUALIZARE 2 | ATAC ÎN BAIA MARE: Bătrân jefuit și bătut în...

ACTUALIZARE 2 | ATAC ÎN BAIA MARE: Bătrân jefuit și bătut în plină stradă, pe bulevardul Traian! Individul a fost prins

spot_img

DISTRIBUIȚI

Caz șocant petrecut în urma cu puțin timp pe bulevardul Traian din Baia Mare, într-o stație de autobuz. Un vârstnic a fost lovit și jefuit de către un individ, care mai apoi a fugit de la fata locului.

Martorii au declarat pentru ActualMM că totul a început după ce suspectul i-a sustras telefonul din buzunar varstincului. Acesta a observat și a încercat să îl recupereze, moment în care a fost lovit cu pumnul în zona feței și deposedat și de portofel.

Atacatorul a luat-o la fugă imediat după incident. La fața locului au ajuns două echipaje de Poliție, dar și un echipaj SMURD care a preluat victima.

ACTUALIZARE:

Conform surselor ActualMM, polițiștii băimăreni s-au mobilizat exemplar și au dat dovadă de profesionalism desăvârșit: l-au găsit și prins pe atacator în timp record! Vom reveni cu informații oficiale.

ACTUALIZARE 2:

Astăzi, 20.03.2024, la ora 16.28, poliția municipiului Baia Mare a fost sesizată că pe B-dul Regele Mihai s-a produs o tâlhărie.

Deplasați de urgență la fața locului, polițiștii au identificat victima – un bărbat de 63 de ani. Întrucât prezenta leziuni corporale, bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul ar fi fost deposedat prin violență de suma de 30 lei.

Activitățile de cercetare și investigare efectuate cu operativitate de polițiști au dus la identificarea unui băimărean de 33 de ani, bănuit de comiterea faptei.

În prezent acesta se află în custodia poliției. Polițiștii desfășoară în continuare activități pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt și luarea masurilor legalea declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, pentru ActualMM.ro.

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA