AcasăNews AlertVIZITĂ LA FERMA KARIN - Peste 200 de fermieri prezenți la întâlnirea...

VIZITĂ LA FERMA KARIN – Peste 200 de fermieri prezenți la întâlnirea cu ministrul Agriculturii, Florin Barbu și deputații PSD Gheorghe Șimon și Gabriel Zetea, în Seini

spot_img

DISTRIBUIȚI

Împreună cu ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Florin Barbu și alături de deputatul Gheorghe Simon, deputatul Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș a vizitat ferma seineană KARIN.

Aceasta este una dintre fermele care a beneficiat de fonduri de la Ministerul Agriculturii, implementând proiecte moderne de producție și modernizare pentru creșterea de găini ouătoare.

„Îi mulțumesc doamnei primar a orașului Seini, Tulbure Gabriela Florica peste faptul că administrația locală seineană a fost o gazdă bună pentru cei peste 200 de fermieri din județele Maramureș și Satu Mare prezenți la întâlnire. Timp de peste 3 ore s-au dezbătut diverse teme de specialitate precum și situațiile și problemele actuale cu care se confruntă agricultura și zootehnia. Pentru că noi MUNCIM PENTRU OAMENI!”, a declarat deputatul Gabriel Zetea.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA