AcasăNews AlertMARAMUREȘ | Un parlamentar PSD ia atitudine după accidentul feroviar de aseară,...

MARAMUREȘ | Un parlamentar PSD ia atitudine după accidentul feroviar de aseară, din Ulmeni, unde o ambulanță SMURD a fost lovită de tren:

spot_img

DISTRIBUIȚI

Senatorul PSD de Maramureș, Sorin Vlașin, ia atitudine după accidentul feroviar petrecut aseară la Ulmeni, unde o ambulanță SMURD aflată în misiune a fost spulberată de tren. Senatorul susține că problema care a dus inclusiv la acest accident este una veche: nesemnalizarea corespunzătoare a trecerilor de cale ferată.

Dublul accident feroviar care a avut loc ieri la Ulmeni, readuce în discuție o problemă gravă și veche: nesemnalizarea corespunzătoare a trecerilor de cale ferată. Un studiu realizat anul trecut arăta că din peste 5000 de treceri de cale ferată existente la nivel național, aproape 3500 sunt semnalizate doar cu indicator rutier (Crucea Sfântului Andrei), și numai 252 sunt prevăzute cu barieră automată, 888 sunt prevăzute cu semnale acustice și luminoase și 436 sunt prevăzute cu bariere mecanice. Acest lucru duce an de an la accidente grave, soldate de cele mai multe ori cu victime. Voi face o interpelare în acest sens la Ministerul Transporturilor!„, a declarat Sorin Vlașin

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA