AcasăActualitateBAIA MARE PE PRIMUL LOC! - Anunțul candidaturii lui Ionel Bogdan la...

BAIA MARE PE PRIMUL LOC! – Anunțul candidaturii lui Ionel Bogdan la Primăria Baia Mare a generat un uriaș val de susținere. Cel mai emoționant mesaj vine de la cei mai mari susținători, copiii și soția sa

spot_img

DISTRIBUIȚI

Vineri, 29 martie 2024, Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, și-a anunțat candidatura la funcția de primar al municipiului Baia Mare, la alegerile locale care vor avea loc în 9 iunie. Înconjurat de familie și colegi, Ionel Bogdan a făcut anunțul printr-o transmisiune în direct, din zona istorică a municipiului Baia Mare, de pe Câmpul Tineretului. Alături i-au fost, printre alții, soția, Alexandra și copiii, Horia și Alexandru.

Imediat după anunț, au început să curgă mesajele de susținere pe rețele de socializare, atât de la oameni relevanți din diverse domenii, cât și de la cetățeni simpli. De departe cel mai emoționant mesaj de susținere a venit însă de la soția și copiii lui Ionel Bogdan.

 

„Te susțin, iubirea mea! Suntem alături de tine, tati! Schimbarea în bine pe care vrem să o vedem în jurul nostru începe din sufletul fiecăruia dintre noi și de acasă. Din familia noastră spre comunitatea unde trăim și căreia ne dedicăm pentru că vrem mai mult, mai bine, pentru toți.

 

Avem o familie unită și sunt mai mult decât recunoscătoare pentru asta. Eu și copiii, Horia și Alexandru, te iubim și te susținem necondiționat, așa cum și tu ne iubești și ai grijă de noi mereu, Ionel Bogdan.

Misiunea ta pentru Maramureș este una importantă și va fi continuată de echipa pe care ai format-o în administrația județeană. Ai pornit un val al schimbării în bine cum nu a mai fost în județ, cel puțin în ultimele decenii. Acum, când faci un pas spre administrația locală, pentru a pune pe drumul dezvoltării și municipiul Baia Mare, îți suntem alături, ca întotdeauna!

 

Împreună, pentru copiii noștri, pentru toți copiii, pentru întreaga comunitate băimăreană, punem Baia Mare pe primul loc!”, a scris Alexandra Bogdan într-un mesaj de susținere publicat pe Facebook.
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA